10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Drobul de sare

Campania de achizitii se apropie de sfirsit, iar plombele intirzie sa apara cu toate ca intreg staff-ul Universitatii este constient ca mai trebuie adusi jucatori de valoare, pe care sa se poata conta. Buba cea mare din lotul lui Ovidiu Stinga o reprezinta atacul, acolo unde Alex Piturca si Lucian Pirvu nu au demonstrat pina acum ca pot finaliza actiunile colegilor de echipa. Cu toate acestea, promisiunile nu au incetat sa apara, insa pina la realizarea lor este cale lunga, de la cer la pamint si inapoi. Am pus botul la albanezii aia „scula“ de trebuia sa vina in probe, dar au ales o ruta tare ocolita spre Craiova, iar sosirea celor patru magnifici a devenit o himera. S-a facut mare tam-tam pe cooptarea lui Claudiu Raducanu, doar-doar suporterii sa fie prostiti, sa taca din gura si sa li se intipareasca ideea conform careia conducerea o sa dea lovitura dupa lovitura pe piata transferurilor. Nici asta n-a venit.


In calcul a mai fost si a ramas irakianu-minune Salih Jaber, despre care se spune ca are cel putin o clasa peste Adriano si Ronaldo, iar cind va veni va rupe gura tirgului, nu alta. Toti portarii, cind il vor vedea in actiune, se vor intoarce cu spatele si se vor chirci intr-un colt sa nu cumva sa-i bubuie, asta cei care au tarie de caracter, ceilalti o sa-si bage singuri mingea in poarta sa nu care cumva sa-l supere pe marele Salih. Asta numai daca va veni, pentru ca a mai ramas o saptamina pina la prima reprezentatie si covorasul fermecat nu a aterizat, in schimb cei de pe Unirii 86 confirma prezenta acestuia pina la meciul cu Electromagnetica.


Si daca au dreptate, Jaber nu este pregatit fizic, trebuie sa se acomodeze cu atmosfera, cu stilul de lucru… si uite asa mai trec doua luni, iar alb-albastrii au devenit personaje din Creanga, in timp ce suporterii s-au transformat in cititori. Vom vedea ce surpriza ne mai rezerva actorul principal, care pina acum nu a reusit sa stringa niste zmei capabili sa nu fie umiliti de celebra Dunarea Giurgiu si nici de Dacia Mioveni…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS