5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Iluzii si injurii

In ultimii ani, Universitatea a devenit un fel de minge de ping pong intre unii oameni de afaceri care, in goana dupa imagine si profit, au ales brandul fostei semifinaliste a Cupei UEFA. Ei au avut de cistigat, dar clubul a fost prejudiciat.


Dupa evenimentele din decembrie 1989, Dinel Staicu si Adrian Mititelu s-au imprietenit deoarece acest „capitalism“ românesc original a nascut multe aliante surprinzatoare. Cei doi au inceput prin a culege si a vinde mere, iar acum au ajuns sa controleze, ca sa zic asa, destinul Universitatii. Staicu va ramine in istoria Universitatii ca acela care a produs cea mai mare rusine, retrogradarea in Divizia B. Este vinovat, dar as indrazni sa afirm ca nu este singurul. Sint multi care l-au pacalit si derutat, iar printre acestia se afla si actualul patron al Universitatii. Stie Mititelu de ce!


In timp ce Staicu stia sa dialogheze cu presa si raspundea intrebarilor, subalternul Mititelu adopta, intr-un fel, pozitia lui Gigi Becali, desi intre ei exista multe diferente. Mititelu si slujbasii care-l inconjoara nu realizeaza ca patronul actual al oltenilor, chiar daca iubeste Universitatea, nu are credibilitate, iar metodele de „convingere“ folosite nu vor ajunge la nici un rezultat. Patronul oltenilor solicita rabdare macar pina la mijlocul turului. Corect, dar el nu intelege ca oamenii de fotbal si presa (mai putin gazeta de familie) il avertizeaza ca lotul actual nu are mari sanse de a juca in Divizia A, insa Mititelu continua sa-i taxeze pe toti ca fiind dusmanii Universitatii?! Incearca sa-si imbunatateasca imaginea fotografiindu-se linga Victor Piturca, Gabi Boldici sau Gheorghita Geolgau, vrea sa-l aduca si pe fratele lui „Piti“ in staf etc. Degeaba! Educatia si bugetul nu pot fi inlocuite cu fotografii.


Inteleg ca este in asteptarea unei alimentari a conturilor. Sa dea Domnu’ sa avem buget si atunci probabil ca declaratiile visatoare ar deveni mai pamintene. L-as intreba insa pe cel mai fanatic suporter al Stiintei, Adrian Mititelu: cui foloseste acest razboi cu toata lumea?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS