15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiSpalatoria lui Dinel

Spalatoria lui Dinel

Fundasii sa schimbe locurile cu atacantii, fotbalistii sa faca dus in aer liber, spectatori cu oglinzi care sa-i orbeasca pe adversari sint citeva dintre ideile celui mai ciudat patron al Universitatii. Si cel mai hulit. Toate aceste inovatii ne-au smuls un zimbet, provenit din superioritatea celui care crede ca se pricepe mai bine la fenomen. Intuiam ca ingineriile nostalgicului comunist urmarit de PNA nu vor tine la fotbal.


Apoi a venit insa smecheria prin care l-a pacalit pe Plesan. Cind sa imbrace actualul cocker si tricoul Ajaxului, ca pe ale turcilor le-a probat in van, si-a dat seama ca ar mai fi avut de stat ani buni la Craiova. Teoretic, pentru ca practic s-a aflat mereu pe taraba lui Dinel. Nu mai era o gluma, doctorul in inginerii lovise din nou. A fost singura data cind ne-am bucurat ca Stiinta are un patron diabolic. Plesan semnase ca primaru’, dar era spre binele echipei.


Insa Dr. Jekdynel s-a transformat peste noapte in Mr. Hydinel. Schimbari de antrenori pe banda rulanta, vinzarea lui Rada si Stancu, bataia suporterilor, inchiderea peluzei, circul a continuat la Timburesti cu vinzarea echipei lui Mititelu si folosirea stemei clubului in campania electorala. Toate acestea „incununate“ de retrogradarea echipei si vinzarea tuturor jucatorilor. Am crezut ca Dinel nu ne mai poate uimi cu altceva. Considerind probabil ca nu-si batuse destul joc de un simbol al Olteniei, a mutat sediul clubului, in acte, la o spalatorie a familiei. Asa, ca sa nu mai punem la indoiala inventivitatea sa malefica si sa ne asteptam la orice.


Poate ca statuia lui Nelu Oblemenco va ajunge la Leu, poate ca parcul RSR va avea o vitrina cu trofeele Craiovei Maxima, iar imnul „Oltenia Eterna Terra Nova“ va imprumuta versuri din „Oda conducatorului iubit“. Terfelirea monumentelor se face in cel mai pur stil dinelist. Pentru ca Staicu a brevetat si un astfel de stil. De exterminare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS