16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiStaicu slabeste satelitul

Staicu slabeste satelitul

Pentru acest retur, oltenii au citeva obiective importante. Este adevarat, salvarea de le retrogradare nu poate fi considerat obiectiv important, dar asa a devenit dupa un tur aproape dezastruos, in care am reusit performanta clasarii pe ultimul loc. In afara de lupta pentru evitarea retrogradarii – care se anunta una crincena -, oltenii spera in calificarea in finala Cupei României.


Finantatorul Universitatii declara zilele trecute ca se pregateste pentru Divizia B, adica face tribune la cantonamentul din Lunca Jiului! Iar noi ne-am speriat, crezind ca nu mai continua lupta pentru raminerea in Divizia A! Staicu se referea insa la Universitatea II, adica la probabilitatea ca aceasta echipa-satelit sa promoveze in liga a doua. Formatia antrenata de Ionel Luta este pe locul doi in C5, la doua puncte fata de lidera CSM Rimnicu Vilcea. Nu stim prea bine planurile de viitor ale imprevizibilului Staicu, dar a fost deseori auzit ca, la vara, ar parasi Universitatea, ocupindu-se doar de echipa a doua, pe care si o doreste promovata in Divizia B.


Daca asa este, atunci o intrebare se ridica: de ce un jucator titular, cum ar fi atacantul Ungureanu, a fost cedat la Oltul Slatina, iar un altul talentat, Badaluta, va pleca la aceeasi echipa? Aud ca si pentru Feleaga s-ar interesa alte echipe. Vrea cu adevarat Staicu sa promoveze Universitatea II? In acest caz, opinez ca satelitul ar fi trebuit intarit, nu slabit.


Claudiu Tudor a ajuns la FC Vaslui, Borbely la FC Oradea, Hoban este si el prin Ardeal, Mircea Ilie la Pandurii… Cu siguranta, daca Staicu ar vrea promovarea, unii dintre acestia ar fi trebuit sa fie acum sub comanda antrenorului Ionel Luta. Nu subestimez valoarea lui Curteanu et.comp. de la satelit, dar parca alta valoare ar fi avut Universitatea II cu cei mai sus enumerati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS