11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiCui foloseste gilceava?

Cui foloseste gilceava?

N-am caderea sa comentez „dialogul“ dintre antrenorii Rednic si Beldeanu si nici nu vreau sa tin partea nimanui. Spun doar atit: acest incident verbal nu ajuta pe nimeni, nici pe cei doi antrenori, nici echipa.

Ca de obicei in Banie, unele iesiri in decor par a fi dirijate, desi nimeni nu produce dovezi, nimeni nu are argumente solide. Personal, nu cred in asa ceva. Beldeanu este cunoscut ca un om slobod la gura. Altii o fac pe la colturi… Este foarte simplu, asa-i in democratie, zic unii, sa acuzi in stinga si in dreapta. Iar Craiova a fost dintotdeauna gazda acestei democratii originale.

In ultimii ani, din cauza unor investitori inclinati spre anumite combinatii, Universitatea s-a confruntat cu situatii bizare. Sa nu uitam ca, la un moment dat, Ilie Balaci a fost pe punctul de a fi dat in judecata de clubul Universitatea! Sau unor mari fotbalisti, cum ar fi Ungureanu, li s-a interzis sa intre in sediul de pe Unirii 86. Sigur, aceste exemple n-au nici o legatura cu ce s-a intimplat zilele trecute.

Atunci cind a acceptat sa vina la Craiova, Rednic stia ce este in Banie, stia ca este orasul cu cei mai multi antrenori fara angajament, stia ca, aici, „Craiova Maxima“ a facut istorie, stia ca suporterii sint exigenti si pretentiosi. Adica, viata in Craiova nu poate fi doar roz. Aici a fost criticat pina si Constantin Otet, cel care a dus Stiinta intr-o semifinala de cupa europeana. Nu tin minte ca Tica Otet sa-l fi desfiintat apoi pe Fanus Neagu, cel care a spus ca norocul lui Otet a fost acela ca a avut in lot fotbalisti de… fotbalisti, prin aceea ca marele scriitor mai sprituia peste masura.

Sigur, cind esti atacat, ataci! Mircea Rednic a fost un fotbalist cu un CV deosebit, iar acum este un antrenor la moda, care a reusit sa fie iubit in Giulesti si acum la Craiova. Meritele antrenorului Rednic nu pot fi minimalizate… „Norocul inseamna stiinta“, a spus nu stiu cine (parca un general rus). „Vulpea“ fotbalului romanesc, care impreuna cu antrenorul Ustabacieff a adus in vitrina clubului Universitatea un titlu national la juniori, nu si-a ales bine momentul, nu-i asa? Universitatea este acum o echipa restructurata, cu multi jucatori noi, unii fara o pregatire buna, iar omogenitatea nu putea sa apara peste noapte. Rabdare si liniste, asta ar trebui sa se intimple acum in Banie. Dar a fi liniste in Banie este dificil… Rufele ar fi trebuit spalate in familie, pe Unirii 86.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS