12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiBanderola cu gaura pentru Papura

Banderola cu gaura pentru Papura

Scandalul „banderolei“ tinde sa ia amploare, desi numai de atmosfera negativa in lot nu avea nevoie Universitatea cu citeva zile inainte de startul noului sezon. Deposedat de banderola de capitan de echipa dupa amicalul pierdut in Austria, cu 1-5, in fata echipei Legia Varsovia, Corneliu Papura a acceptat cu greu acest lucru si, chiar daca a negat, a fost deranjat de faptul ca Mihaita Plesan va fi „seful“ jucatorilor.

Desi parea ca s-a impacat cu noul sau statut, mai ales dupa ce propriii coechipieri il votasera pe Plesan drept capitan in cadrul unui „referendum“ organizat de Mircea Rednic, Papura a refuzat sa fie „aghiotantul“ mai tinarului sau coleg si sa preia banderola atunci cind titularul nu este disponibil. La amicalul cu Steaua, Papura nu a dorit sa fie capitanul echipei dupa ce Plesan a fost inlocuit, iar banderola a stat pe gazon citeva minute bune, pina cind Bundea a ridicat-o si si-a pus-o pe brat. Fundasul oltean sustine ca ar fi preluat banderola de la Plesan doar daca i-ar fi spus Rednic, neluind in considerare faptul ca el a fost votat al doilea capitan de coechipierii sai.

Vizibil deranjat de atitudinea lui Papura, pe care l-a acuzat de lipsa de respect fata de club, Rednic l-a desemnat pe portarul bosniac Adnan Guso sa fie capitanul echipei in absenta lui Plesan. Mai mult decit atit, „Puriul“ a afirmat ca nu s-ar opune daca fundasul oltean se va transfera la o echipa din strainatate, sustinind ca „Papura are mai multa nevoie de noi decit noi de el.“

O afirmatie hazardata din partea tehnicianului alb-albastrilor, daca ne gindim la variantele pe care le are in centrul defensivei, Moti sau Murgan neatingind inca nivelul valoric al lui Papura. Rednic pare insa sa se gindeasca mai mult la linistea din cadrul lotului decit la siguranta defensivei alb-albastre, antrenorul Universitatii neagreindu-i pe jucatorii care se conduc dupa propriile reguli.

Ori „rebeliunea“ declansata de Papura in meciul cu Steaua tocmai acest lucru a insemnat, fundasul oltean refuzind sa se conformeze unei hotariri luate la vestiare. „Papi“ va gasi destui adepti care sa ii sustina cauza, atit in cadrul lotului, cit si in mass-media, si nu ne-am mira daca „revolutionarii“ vor face o gaura in banderola, iar aceasta o sa fie noul simbol al echipei Universitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS