15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiUn sirb nimerit la momentul potrivit

Un sirb nimerit la momentul potrivit

In partea noastra de lume, ca talent in fotbal nu ne bat decit sirbii (cind erau toti la un loc, iugoslavi adica, diferenta era si mai mare). Probabil ca asta stia si nefericitul Randjelovici cind a decis sa vina, sau sa se lase adus, in Banie.

Sirbul nu avea insa habar ca la smecherii de doi lei romanii nu au pereche. Bine, nici el n-a fost prost cind a cerut 10.000 de dolari pe luna, bani pe care ii string impreuna cam trei dintre titularii de vaza ai Universitatii.

Pina acum, sirbul a demonstrat – cel putin asa au zis antrenorii – ca are talent de Belgrad la antrenamente si evolutie de luxemburghez la meciuri. Neconvingind pe nimeni, si cu atit mai putin pe cei care trebuie sa-l plateasca, Randjelovici s-a trezit atacat intr-una din zilele trecute in mai multe ziare. Gindind ca sirbul, sa zicem ca a fost o intimplare. Alaltaieri, insa, la Caracal, Randjelovici parca s-a mai desteptat (nu la joc, nu va faceti iluzii!) si a fost pe punctul sa-si altoiasca niste colegi pe motiv ca nu-i pasau deloc. Acum, n-ar fi exclus ca oltenasii nostri, care inteleg mult mai bine limba lui Dinel, sa fi calculat ca, la citi bani ia, sirbul este in stare sa-si paseze si singur…

Practic, la Caracal, lumea s-a prins ca, oricit talent ar ascunde, Randjelovici nu va mai face multi purici prin Oltenia. Sirbul si-a facut bine treaba prin februarie, cind inca nu incepuse campionatul. Ne-a amenintat si am fost amenintati de cei care l-au luat ca este un talent urias si asa ne-a anesteziat urgent, ca parca innebuniseram cu alde Rada, Stancu si Napoli. Cind va pleca, si o va face probabil in scurt timp, Randjelovici trebuie sa afle ca poate a fost cel mai bun fotbalist al echipei in acest retur. Nu a jucat, nu a marcat, dar ne-a aburit la momentul oportun si a adus putina liniste la Universitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS