10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Prea moale

Pariul lui Badea, Nicolo Napoli, nu prea convinge si il enerveaza constant pe Staicu. Problema este ca nici nu a mai ramas timp pentru retusuri majore, desi echipa da semne ca se afla mai degraba la inceputul pregatirilor si nu la finalul lor.

Multi s-au cam lamurit ca Napoli, un antrenor cu carte de vizita „alba“, nu este in stare sa-si depaseasca nivelul de incepator. Totusi, din ceea ce se vede la sedintele de pregatire, Nicolo nu da impresia unuia care nu stie ce sa faca, ba chiar are antrenamente atragatoare.

Greseste insa la alt nivel. Venit dintr-un fotbal in care fiecare jucator isi respecta cu sfintenie meseria si colegii, Napoli a aterizat intr-o zona diferita si nu stie cum sa se comporte. De exemplu, in ultima saptamina, s-au iscat vreo trei conflicte la antrenamente si de fiecare data italianul i-a tratat cu gentilete pe „cocosi“. Continunind astfel, Napoli va scapa cu siguranta echipa din mina, daca nu a si scapat-o deja…

Oricum, nu cred ca cineva il lucreaza de zor pe actualul antrenor, ajutindu-l sa-si fringa gitul. Chiar daca munceste intr-o tensiune teribila, fiind limpede ca nu este pe placul patronului, Napoli isi creeaza probleme suplimentare ezitind sa se transforme in antrenorul sever cu care sint obisnuiti fotbalistii romani. De exemplu, simbata, la amicalul cu Jiul (scor 0-0), Nicolo a surprins asistenta incepind cu indisciplinatul Njock ca titular. Parca i-a fost teama de o noua razvratire a camerunezului, fiind celebra intimplarea recenta, cind Jeremie s-a enervat si nu a mai vrut sa intre pe teren din postura de rezerva.

Dar, ne incapatinam sa speram ca stilul lui Nicolo Napoli, falimentar in amicale, va fi cistigator in retur. Pentru ca, sa nu uitam, Universitatea a fost ani de-a rindul un soi de campioana a meciurilor amicale si o codasa a celor oficiale. Va reusi Napoli sa schimbe istoria? Ramine de vazut, daca nu cumva Nicolo isi va lua lumea in cap pina simbata, cind vine Cirtu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS