11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiAntrenor profesionist si civilizat

Antrenor profesionist si civilizat

Vad ca Pavel Badea pune raul inainte si considera ca din iarna se poate intimpla orice. Adica, zice actualul antrenor al Universitatii, este posibil ca in decembrie sa nu accepte el anumite conditii sau chiar sa se decida „din prima“ instalarea unui nou tehnician, varianta in care Badea declara ca este pregatit sa preia si o functie administrativa.

Adept al diplomatiei, Pavel Badea evita sa spuna ca, de fapt, el este cel care ar merita sa conduca echipa si in retur. Pe de alta parte, parca nici el nu intelege ce ar mai trebui sa demonstreze din moment ce, cu el la timona, Universitatea a vrut sa joace si aceasta schimbare a condus la rezultate foarte bune.

Cum nu i se prea poate imputa nimic vizavi de evolutia echipei, n-ar fi exclus ca Badea sa supere prin comportamentul sau, diferit fata de linia impusa de Dinel Staicu.

Influentat (in bine!) de anii destui pe care i-a petrecut ca fotbalist profesionist in tari civilizate (Elvetia, Coreea de Sud si Japonia), Pavel Badea a demonstrat de nenumarate ori ca ignora deciziile ciudate ale patronului, nefiind de acord, ca sa dam un singur exemplu, cu „embargoul“ impus mai multor ziare si televiziuni. Practic, Badea nu accepta sa i se puna lacat la gura din motive prostesti, dar la fel de adevarat este ca si el cere partenerilor de dialog corectitudine.

De fapt, cam tot de aici s-au tras si belelele lui Cirtu. Refuzind sa-i cinte in struna patronului atunci cind acesta gresea „melodia“, Cirtu s-a pomenit singur cuc in ditamai clubul, moment in care a decis sa se retraga.

Acum, daca nu va fi atent, Badea s-ar putea trezi in aceeasi postura desi impresia noastra este ca actualul antrenor are, deocamdata, un mare avantaj: beneficiaza de sprijinul total al majoritatii jucatorilor importanti din lot. Ramine insa de vazut cum si cit va reusi sa pastreze acest „as“, pentru ca si Cirtu l-a avut la un moment dat si nici pina in ziua de astazi nu stie cine si cum i l-a subtilizat…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS