17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiSacrificiul fotbalistului Pavel Badea

Sacrificiul fotbalistului Pavel Badea

E greu de spus cum este mai bine pentru Universitatea: cu Badea antrenor sau cu Badea jucator? In tot cazul, pentru „Badita“ este dificil sa impleteasca ambele responsabilitati si, daca ar fi sa-l intrebi, mai mult ca sigur ca ar spune ca mai usor i-ar fi sa joace.

Alegind sa asigure interimatul la conducerea tehnica, Badea s-a vazut pus in fata unei situatii delicate: antrenorul Badea il avea in subordine si pe… jucatorul Badea, un fotbalist aflat aproape de finalul unei cariere exemplare si care nu mai are nevoie de o pregatire sustinuta ca in cazul tinerilor Stoianof, Plesan si Rada.

Pe de alta parte, ca sa dea exemplu, antrenorul Badea a decis sa nu-l prea menajeze pe „batrinul“ fotbalist Badea. Inainte, Cirtu isi permitea sa faca program separat pentru Papura si Badea, asa cum o facuse si la Extensiv cu Cristescu, Neagoe si… Badea.

Ieri, insa, „Badita“ a lasat sa se inteleaga ca fotbalistul Badea se simte obosit si ca nu exclude ca la meciul cu Ceahlaul sa indeplineasca o singura postura: cea de antrenor.

Acum, revenim la ideea initiala: o fi mai bine cu Badea antrenor sau cu Badea jucator? Pe de alta parte, n-ar fi exclus ca „Badita“ sa se fi decis sa joace doar o singura carte acum, pe final de tur. Si s-a gindit, probabil, ca daca fotbalistul este aproape de finalul carierei, antrenorul Badea se afla abia la inceput si tocmai de aceea merita orice sacrificiu.

Prin urmare, daca nu cumva a fost chiar obligat sa conduca echipa de pe margine, ca un tehnician adevarat, Pavel Badea a dat de inteles ieri ca va forta, chiar daca timpul este scurt, sa convinga conducerea administrativa a Universitatii ca nu este nevoie sa mai caute antrenor din iarna. In fond, cu ce ar fi Rednic mai breaz, ca mare experienta nu are nici el…

Pe de alta parte, daca va sta doar pe banca la meciul cu Ceahlaul, n-ar fi exclus ca, pe parcurs, antrenorul Badea sa vada ca echipei ii lipseste prea mult jucatorul Badea. E complicat cu improvizatiile astea, am mai spus-o si alta data!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS