6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiDe ce nu sintem favoriti

De ce nu sintem favoriti

Prunea, Miu, R. Ciobanu, Bordeanu, Bolohan, Nivaldo, A. Cristea, Ciocoiu si Cursaru. Cam acestea sint vedetele pe care Bacaul i le-a oferit antrenorului Ilie Dumitrescu. Si, mai mult ca sigur, toti vor fi miine seara pe teren intr-un meci crucial pentru Universitatea.

Daca Sorin Cirtu ar fi avut norocul lui Ilie Dumitrescu, adica sa fi fost „cinstit“ de patron macar cu vreo doi jucatori de valoare indiscutabila, mergeam linistiti la meci.

Din pacate, Staicu a vorbit despre Miu si Bordeanu pina cind jucatorii au ajuns la Bacau (v-ati intrebat vreodata de ce Ioan Becali refuza sa mai trimita fotbalisti adevarati la Universitatea?). Njock a tot fost negociat in aceasta iarna, dar a ramas la UTA, pe Dinita l-am „transferat“ si va juca in continuare la Sportul, S. Ilie este bun, dar cere mult, iar Mitrovici, la fel, este scump.

Cam asa s-au „rezolvat“ toate cererile lui Cirtu din aceasta iarna. Iar acum, il asteptam la cotitura. Este obligat sa bata vedetele Bacaului, desi la adversari, cind se vorbeste despre fotbal, nimic nu se pune intre ghilimele.

Analizind ce se intimpla la cele doua echipe care se vor intilni miine seara pe „Ion Oblemenco“, doar un nebun ar putea sa spuna ca Universitatea este favorita. Practic, aproape toti asii sint in mina adversarilor. In aceasta situatie, daca vor cistiga, oltenii pot fi considerati niste eroi. Iar Cirtu, daca va reusi sa scape cu fata curata dupa meciul cu echipa protejata de fratii Becali si tinuta in lux de Sechelariu, va fi omul providential care din nimicul care i se ofera a facut bici. Asta este realitatea, ca sa se poata lupta cu adversari de calibru, Universitatea spera in minuni. Dar nu dintre acelea care l-au avut in prim-plan pe Barbosa, brazilianul dorit cu insistenta de Cirtu si declarat dintr-o data bolnav, desi problemele au fost cu totul altele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS