17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiCraiova isi lanseaza pagina de Internet

Craiova isi lanseaza pagina de Internet

Craiovenii vor sarbatori, in perioada 25-27 octombrie, cea de-a VI-a editie a zilelor orasului. Programul manifestarilor este, in cea mai mare parte, acelasi cu cel de anul trecut. Acesta va cuprinde celebrarea Zilei Armatei Romane, slujbe religioase, simpozioane, spectacole si concursuri sportive pentru cei mici, acordarea de diplome si transmiterea de mesaje din partea oficialitatilor.

Punctul de atractie va fi, ca de obicei, spectacolul din zona blocului S 200, unde pe scena vor urca formatii de top din Romania. De altfel, primarul Vasile Bulucea a subliniat ca aceasta este problema cea mai spinoasa, pentru ca formatiile cunoscute cer foarte multi bani ca sa vina la Craiova. In aceeasi zona se va organiza „Festivalul berii si al vinului“, ultima parte fiind initiativa viceprimarului Mihai Dragu, care este un mare degustator.

O alta noutate in acest an o va constitui lansarea oficiala a portalului de Internet al Craiovei, care va putea fi accesat la adresa www.craiova.ro si va oferi informatii actualizate permanent despre oras.

Municipalitatea conteaza si in acest an pe sprijinul sponsorilor si pe o mai buna organizare, avind in vedere ca in 2001 unele dintre formatiile care au urcat pe scena nu si-au incasat onorariile, iar unii dintre comerciantii prezenti la manifestari au dat bir cu fugitii, fara sa achite chiriile pentru spatiile puse la dispozitie de primarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS