Acasă Magazin Destinaţii de toamnă. Unde putem călători

Destinaţii de toamnă. Unde putem călători

Sevilia

Toamna a venit, iar zilele se fac tot mai scurte, temperatura din ce în ce mai mică mică, iar ritmul lucrurilor pare să își domolească și el bătăile. Oricare ți-ar fi starea de spirit cu care ieși din vară, iată câteva destinații de toamnă asupra cărora acest anotimp se apleacă cu bunăvoință.

Vacanță în Sevilia, Spania

Cunoscută ca „tigaia încinsă a Spaniei” din cauza temperaturilor de 40 de grade celsius, Sevilia poate fi o experiență dureroasă vara. Dar dacă plănuiești o vizită aici o lună-două după sezon, vei nimeri momentul perfect.

Tel Aviv, Israel

Nu vrei să renunți la bronz odată cu sfârșitul sezonului estival, dă o fugă până în Tel Aviv – unde vara nu se termină cu una cu două. Faleza este asemănătoare rivierei franceze.

Lisabona, Portugalia

Lisabona

Avantajele vacanțelor în afara sezonului sunt prețurile scăzute. Dacă ești în căutarea unei destinații accesibile, capitala Portugaliei se ieftinește vizibil după plecarea turiștilor.

Vacanță în Toscana, Italia

Momentul perfect pentru a vizita Toscana este de la mijlocul lunii sepembrie până la începutul lui octombrie, când temperaturile nu sunt prea ridicate în timpul zilei, iar serile sunt ușor răcoroase. În această perioadă, regiunea renumită pentru tradiția gastronomică abundă în culori, sunete și arome ale vieții de la țară

Exit mobile version