Acasă Magazin O femeie vrea răspunsuri după ce i s-a spus că este moartă

O femeie vrea răspunsuri după ce i s-a spus că este moartă

Susan Johnson caută răspunsuri

O femeie din Scarborough, care s-a prezentat la o scanare la spital, dar i s-a spus că a murit deja a cerut o explicație, potrivit BBC.

Personalul Spitalului Bridlington i-a spus lui Susan Johnson, conform înregistrărilor lor, că era moartă de patru luni. Confuzia a însemnat că alocația de îngrijire a soțului cu dizabilități a încetat pentru scurt timp.

NHS England a spus că a fost conștient de o problemă care implică o înregistrare incorectă a morții civile, rectificată ulterior de medicul de familie al pacientului.
Johnson a participat la programarea ei la spital în martie 2023.

Mama a doi copii a spus: „Le-am dat scrisoarea mea și primele lor cuvinte au fost „ooh, ești moartă”.

„Am spus „iertare?”. Am fost în stare de șoc.

„Apoi au pus ceva pe computer ca să pot scana și apoi mi-au spus „pa” și gata”. ‘Ești moartă’

Greșeala a fost remediată

Menajera pensionară și-a contactat medicul de familie și i s-a spus că greșeala a fost remediată. Cu toate acestea, când a contactat Departamentul pentru Muncă și Pensii (DWP), gestionarea apelurilor uluit i-a spus: „Pe computer ești moartă”.
„Am spus: „Nu sunt, încă vorbesc cu tine”.

Deși beneficiile ei au fost acum restabilite, femeia nu ştie cum s-a întâmplat greșeala și cine a fost responsabil.

Ea a spus: „A fost foarte greu, nu a fost nimeni cu care să vorbesc”.
Într-o declarație, medicul de familie al doamnei Johnson, Scarborough Medical Group, a declarat că a primit o instrucțiune electronică de la Primary Care Support England (PCSE), care oferă servicii medicilor de familie și altor profesioniști din domeniul medical, indicând că ar trebui să fie eliminată din dosarele lor.

Ei au spus că au luat măsuri imediate pentru a rezolva problema cu colegii de la PCSE.
PCSE a spus că nu a fost implicat în problemă și nu este responsabil pentru înregistrarea pacienților sau marcarea lor ca decedați, ceea ce era responsabilitatea practicilor GP.

Un purtător de cuvânt a adăugat că implicarea PCSE a fost un e-mail automat către cabinet odată ce cazul a fost rezolvat.

DWP a confirmat că beneficiile au fost suspendate pentru scurt timp în urma notificării incorecte a morții doamnei Johnson, dar acestea au fost restabilite rapid.

Rămâne neclar cine a fost responsabil pentru trimiterea instrucțiunii de eliminare a doamnei Johnson din evidențele medicului de familie și cine a informat DWP. Femeia a spus că experiența a lăsat-o „tremurând ca o frunză”.

Citeşte şi: Ce program are RAT Craiova de Sărbătorile Pascale

Exit mobile version