Acasă Magazin (VIDEO) Primul panda celebru din Coreea de Sud, Fu Bao, pleacă în...

(VIDEO) Primul panda celebru din Coreea de Sud, Fu Bao, pleacă în China

Sud-coreenii plâng în timp ce primul panda celebru din țară, Fu Bao, se îndreaptă spre China, potrivit CNN.

Fu Bao se va muta în curând într-o nouă casă în Chengdu, China.

Încă de la nașterea ei în 2020, Fu Bao a fost una dintre cele mai mari celebrități din Coreea de Sud. Fanii au urmărit cu nerăbdare fiecare piatră de hotar din viața ei la Panda World de la Everland Resort. Este un parc tematic din orașul Yongin. Dar cel mai faimos și iubit panda uriaș din țară urmează să-și ia la revedere în aprilie. Pregătirile sunt acum în curs pentru călătoria ei către noua casă din China.

În timpul ultimei săptămâni de vizionare publică a lui Fu Bao, se pare că vizitatorii au stat la coadă și 5-6 ore. Ursul putea fi văzut doar pentru cinci minute. Parcul a restricționat timpii de vizionare pentru a gestiona afluxul de vizitatori, potrivit oficialilor parcului. În ultima zi de vizite publice Fu Bao a primit cadouri de rămas bun:

  • o păpușă panda realizată din bambus,
  • un buchet de flori,
  • bucăți de pâine în formă de inimă de la îngrijitorii ei dedicați de la Everland.

Fu Bao are canal de YouTube

Născută din părinții Ai Bao și Le Bao în iulie 2020, Fu Bao este primul urs panda crescut natural din Coreea de Sud. În zilele care au urmat nașterii ei, canalele de socializare ale Everland au oferit fanilor videoclipuri cu Fu Bao. Canalul ei de YouTube a atras peste 1,2 milioane de abonați. În februarie, a depășit 500 de milioane de vizualizări cumulate, potrivit parcului.

Un videoclip de două ore care prezintă călătoria lui Fu Bao de la naștere până la copilărie, adăugat pe canalul YouTube Everland în urmă cu opt luni, a strâns 1,6 milioane de vizualizări. Cele mai recente videoclipuri de pe canal sunt acum pline de mesaje calde și sincere din partea spectatorilor, inclusiv despre autoproclamatele „mătuși online” ale puiului iubit. „Fu Bao, ești o comoară fericită care a venit la noi ca un miracol în timpul dificilei pandemii de Covid”, se arată într-un comentariu de pe Youtube.

Citește și: (VIDEO) Eric Carmen, cunoscut pentru „All by Myself”, a murit

Exit mobile version