Acasă Magazin O mamă britanică, de 26 de ani, a murit după operația braziliană...

O mamă britanică, de 26 de ani, a murit după operația braziliană de lifting din Turcia

O femeie de 26 de ani a murit după o banală operație de lifting brazilian la fese, făcută în Turcia. Trei copii, orfani
O femeie de 26 de ani a murit după o banală operație de lifting brazilian la fese, făcută în Turcia. Trei copii, orfani

O britanică, mamă a trei copii, a murit la doar câteva zile după ce a suferit o operație braziliană de ridicare a feselor în Turcia.

Demi Agoglia, de 26 de ani, din Salford, Greater Manchester, a murit în urma unui atac de cord. Tânăra fusese operată la o clinică din Istanbul de ridicare de fese. Cu cu doar câteva ore înainte de a se întoarce la Manchester ea a făcut stop cardiac, a spus familia ei.

Agoglia, care avea un băiețel de șapte luni, s-a întors la clinica din Istanbul pentru un control, dar a suferit un atac de cord într-un taxi în drum spre spital.

Partenerul ei, Bradley Jones, a încercat s-o resusciteze într-o încercare disperată de a-i salva viața,potrivit The Independent.

A mers în Turcia pentru că era mai ieftin

Fratele ei, Carl, de 37 de ani, a spus că familia și partenerul ei au încercat s-o convingă să nu facă operaţia. Toţi erau îngrijorați de siguranța ei.

„Este tragic ceea ce s-a întâmplat. Suntem doar în stare de șoc. S-a dus la Istanbul să se opereze. Anterior ea se dusese să-și facă dinții. Nimeni nu a vrut ca ea să-și facă lifting de fese”, a spus el pentru The Sun.

Un lifting brazilian poate costa 3.500 de lire sterline în Turcia. Până la 10.000 de lire sterline costă în Marea Britanie. Liftingul fesier prezintă cel mai mare risc dintre toate operațiile estetice, arată cercetările.

Anul trecut, un chirurg britanic a avertizat asupra pericolelor cu care se confruntă britanicii care zboară în țări precum Turcia pentru operații estetice mai ieftine.

„Mulți oameni se concentrează prea mult pe bani, mai degrabă decât pe calitatea sau siguranța clinicii”, a declarat pentru HullLive dr. Ahmed Alsayed, chirurg principal și director medical la specialiștii în chirurgie plastică Signature Clinic.

„Clinicile din Marea Britanie trebuie să respecte cele mai stricte niveluri de expertiză, siguranță și curățenie. Pur și simplu nu poți fi sigur că vei obține asta dintr-o opțiune mai ieftină în străinătate”, a spus dr. Alsayed.

Citeşte şi: (VIDEO) Un mort și trei răniți într-o avalanșă în stațiunea de schi Palisades Tahoe

Exit mobile version