Acasă Magazin Actorul Treat Williams a murit la 71 de ani în urma unui...

Actorul Treat Williams a murit la 71 de ani în urma unui accident de motocicletă

Treat Williams, un star al scenei, televiziunii și filmului, a murit într-un accident de motocicletă
Treat Williams, un star al scenei, televiziunii și filmului, a murit într-un accident de motocicletă

Treat Williams, un star al scenei, televiziunii și filmului, a murit într-un accident de motocicletă, a declarat familia sa luni seară. Avea 71 de ani.

„Cu mare tristețe raportăm că iubitul nostru Treat Williams a murit în această seară în Dorset, Vermont, după un accident mortal de motocicletă”, a declarat familia sa într-un comunicat. „După cum vă puteți imagina, suntem șocați și îndurerați în acest moment”.

Poliția de stat Vermont a declarat într-o declarație că Williams a fost rănit grav în Dorset, în jurul orei 16:53. Luni, când un SUV Honda s-a întors în fața lui, s-a încheiat cu o coliziune care l-a aruncat pe Williams de pe motocicleta sa Honda din 1986.

El a fost dus la Centrul Medical Albany din Albany, New York, unde a fost declarat mort, a declarat poliția de stat.

Șoferul SUV-ului, care a fost nevătămat, nu a fost citat; o anchetă asupra coliziunii este în desfășurare, a spus poliția.

Peste 120 de roluri

A început cariera de actor, ca dublură în piesa de pe Broadway „Grease” în anii 1970, înainte de a prelua rolul principal ca Danny Zuko. Dar adevărata sa descoperire a fost ca personajul hippie al regizorului Miloš Forman, George Berger, într-un film definitoriu, „Hair”, în 1979. Avea 28 de ani când a jucat în Hair“ și acest rol i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur în categoria ”cea mai bună tânără speranţă”.

Acest lucru a deschis ușa pentru roluri în nenumărate filme, inclusiv în:

  • „1941” al lui Steven Spielberg,
  • „Prințul orașului” al lui Sidney Lumet,
  • „Once Upon a Time in America” de Sergio Leone și adaptarea lui John Erman după clasicul lui Tennessee Williams „A Streetcar Named Desire”.

În cariera sa de televiziune, Williams a avut roluri în „Law & Order”, „Blue Bloods” și în alte emisiuni.

Mai recent, el i-a interpretat pe Dr. Andrew Brown în serialul WB „Everwood” și pe Brian Grabler, un detectiv pensionar al poliției din Baltimore, în „We Own This City”. În 2016, a interpretat personajul principal în lansarea cinematografică și în streaming din „The Congressman”.
Williams s-a născut în Rowayton, Connecticut, din Marian și Richard Norman Williams, potrivit biografiei sale IMDb. A mers de la școala pregătitoare la Franklin and Marshall College din Pennsylvania.

Actorul a avut peste 120 de roluri în producţii de film şi televiziune de-a lungul unei cariere de peste patru decenii.
Era căsătorit cu Pam Van Sant şi tatăl a doi copii, Gil şi Elinor Williams, potrivit NBC News.

Exit mobile version