Acasă Magazin (VIDEO) Trupa Imagine Dragons vine la Untold 2023

(VIDEO) Trupa Imagine Dragons vine la Untold 2023

Cu 60 de premii oferite de industria muzicală, Imagine Dragons, una dintre trupele fenomen ale momentului, vine pentru prima dată în România, la ce-a de-a opta ediţie a Festivalului Untold.

Organizatorii anunță astfel o premieră pentru țara noastră și primul live-act major pentru cea de-a 8-a ediție UNTOLD, care va avea loc între 3 și 6 august 2023, în Cluj-Napoca.
Imagine Dragons este una dintre cele mai mari trupe de pop rock din lume și una dintre cele mai iubite formații de pe întreg mapamondul.

Recompensată cu un Premiu Grammy, 10 premii Billboard Music Awards, 5 trofee Teen Choice Awards, 3 American Music Awards, 8 premii BMI Pop Music, un trofeu Echo Music, un MTV Video Music Award și un World Music Award, trupa din Statele Unite ale Americii a inclus festivalul UNTOLD în turneul mondial din 2023. O veste mult așteptată de fanii Imagine Dragons din România și nu numai!
Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee și Daniel Platzman au pus bazele Imagine Dragons în Nevada. Primul single lansat a fost ,,It’s Time”,

Exit mobile version