Acasă Magazin Cher are un iubit cu 40 de ani mai tânăr

Cher are un iubit cu 40 de ani mai tânăr

Cei doi mergeau la cină în West Hollywood, California
Cei doi mergeau la cină în West Hollywood, California

Cher, de 76 de ani, a confirmat zvonurile potrivit cărora ar avea o nouă relație cu Alexander Edwards, de 36 de ani. Artista a fost fotografiată în timp ce se ținea de mână cu iubitul ei.

Alexander Edwards este fostul iubit al lui Amber Rose.

Cher și Alexander Edwards au purtat ținute asemănătoare în timp ce au ieșit să ia cina. Ei au fost însoțiți și de rapperul Tyga.

Cher a purtat pentru ieşirea la cină un top negru cu decupaje în față împreună cu pantaloni asortați, o haină lungă și tocuri groase.

Cântăreața „I Got You Babe” a adăugat un strop de culoare cu machiaj pentru ochi și pentru buze de culoare roşie.

Alexander a purtat o cămașă din piele neagră cu pantaloni asortați, o haină lungă neagră și pantofi negri cu ornamente roșii.

Artista a fost vizitată săptămâna trecută de Alexander și Tyga la casa ei din Malibu, California, scoasă recent la vânzare pentru 85 de milioane de dolari.

Alexander Edwards și Amber Rose au împreună un fiu în vârstă de trei ani, Slash Electric Alexander Edwards, potrivit dailymail.co.uk.

Amber l-a acuzat că a avut aventuri cu 12 persoane, în august, pe contul ei de Instagram. Ulterior, acesta a recunoscut că a înșelat-o.

Cher a divorțat de două ori și are un fiu, Chaz Bono (53 de ani), cu fostul soț Sonny Bono care a murit în 1998, în urma unui accident la ski.

Ea a mai fost căsătorită între 1975 și 1978 cu artistul Gregg Allman care a murit în 2017, la 69 de ani.

Exit mobile version