Acasă Magazin Fiica lui Mircea Geoană se pregătește să fie mireasă

Fiica lui Mircea Geoană se pregătește să fie mireasă

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, se pregătește intines pentru ”funcția” de socru mic. Ana Geoană se pregătește de nuntă. După o relație de cinci ani, tânăra a acceptat cererea în căsătorie venită din partea partenerului ei de viață, de origine americană, pentru care s-a și mutat peste Ocean. Garrett Cayton și Ana Geoană locuiesc în Los Angeles de mai multă vreme

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, se pregătește intines pentru ”funcția” de socru mic. Ana Geoană se pregătește de nuntă.

După o relație de cinci ani, tânăra a acceptat cererea în căsătorie venită din partea partenerului ei de viață, de origine americană, pentru care s-a și mutat peste Ocean.
Garrett Cayton și Ana Geoană locuiesc în Los Angeles de mai multă vreme. Într-o vacanță exotică a avut loc romantica cerere în căsătorie. „Pentru totdeauna, Ana Geoană”, a scris Garrett Cayton în dreptul imaginilor de pe plajă.

După ce Ana Geoană, vizibil emoționată a spus marele ”DA” și a pozat cu fabulosul inel de logodnă pe deget, unul cu diamante de mari dimensiuni, din aur alb, a urmat o cină romantică în doi, apoi s-a încheiat totul cu un foc de artificii prin care s-a marcat astfel încununarea a două destine.
Ana va avea la anul o nuntă ca în poveşti în Veneţia, unde va purta 3 rochii în cele 3 zile de petrecere.

Be Linea este platforma pe care Ana a creat-o pentru a împărtăşi cu ceilalţi sfaturi despre un stil de viaţă sănătos. De la numărul orelor pe care trebuie să le dormim, la câţi kilometri trebuie să facem zilnic, ce să mâncăm, dar şi cum să avem un psihic sănătos.

Exit mobile version