Acasă Magazin Rihanna, cea mai tânără miliardară a Americii. Are o avere de 1,4miliarde...

Rihanna, cea mai tânără miliardară a Americii. Are o avere de 1,4miliarde de dolari

Rihanna, primul miliardar din Barbados
Rihanna, primul miliardar din Barbados


Starul pop, Rihanna,de 34 de ani, este cea mai tânără femeie miliardară din Statele Unite, conform listei Forbes 2022. Averea acesteia se ridică la valoare de $1,4 miliarde de dolari.

După Rihanna, următorul cel mai tânăr miliardar de pe lista Forbes este Kim Kardashian, de 41 de ani, care are o avere netă de 1,8 miliarde de dolari.

Cântăreaţa din Barbados este singura femei sub 40 de ani care a reuşit să ajungă în topul anual al celor mai înstărite femei din Statele Unite ale Americii, publicat de către Forbes.

În luna august a anului trecut, averea pop-starului a atins pragul de un miliard, atunci când aceasta a şi fost declarată cea mai bine plătită cântăreaţă din întreaga industrie muzicală.

Totodată, Rihanna se află pe cea de-a doua poziţie în clasamentul celor mai bine plătite femei din sfera de divertisment, imediat dupa Oprah Winfrey.

Rihanna, primul miliardar din Barbados

RiRi se poate mândri cu un portofoliu impresionant de proprietăţi. Unul dintre conacele pe care le deţine în Beverly Hills valorează, nici mai mult, nici mai puţin de 13,75 milioane de dolari.
Totodată, aceasta mai deţine şi un bloc pe care l-a achiziţionat cu 10 milioane de delocare, dar şi o spectaculoasă proprietate în Hollywood Hills.
Vedeta mai deține, totodată, un apartament în Century Towers, precum și o proprietate în stațiunea One Sandy Lane din Barbados, ceea ce i-a adus înapoi 22 de milioane de dolari.

Potrivit Forbes, Rihanna, care a fost numită anterior cea mai bogată femeie muziciană din lume, este considerată a fi primul miliardar al Barbados, potrivit www.ndtv.com.

RiRi este, în prezent, cel de-al 21-lea cel mai bogat miliardar din Statele Unite, alături de Oprah Winfrey (2,6 miliarde de dolari) și Kardashian (1,8 miliarde de dolari) înaintea ei. Cu toate acestea, Rihanna devine cea mai tânără de pe listă.

Exit mobile version