Acasă Magazin Fostul preşedinte al Franței s-a căsătorit în secret cu actriţa Julie Gayet

Fostul preşedinte al Franței s-a căsătorit în secret cu actriţa Julie Gayet

François Hollande, de 67 de ani, s-a căsătorit pentru prima dată
François Hollande, de 67 de ani, s-a căsătorit pentru prima dată

Au spus da”! Francois Hollande, fostul președinte al Franței, și actrița Julie Gayet „s-au căsătorit în privat” sâmbătă la Tulle (Corrèze), a declarat primăria orașului pentru ziarul La Montagne. ”S-au căsătorit în intimitate”, a declarat, pentru ziarul La Montagne, primarul Bernard Combes, potrivit time.news.

Bernard Combes a oficiat uniunea civilă a prietenului său François Hollande, căruia i-a succedat la primărie în 2008, când acesta s-a mutat la Élysée.
Fotografia publicată de cotidianul local arată cuplul în primărie – el într-un costum negru, ea într-o rochie albă simplă.

Printre invitați s-a numărat și cântărețul și actorul Benjamin Biolay, care a filmat anul trecut cu actrița pentru un lungmetraj de Briviste Sébastien Bailly.

François Hollande, de 67 de ani, s-a căsătorit pentru prima dată. Fostul președinte al Republicii a avut patru copii cu fosta parteneră, Ségolène Royal. Julie Gayet a divorțat în 2006 de regizorul Santiago Amigorena cu care a avut doi copii. Actrița a împlinit 50 de ani cu o zi înainte de nuntă, pe 3 iunie.
Cuplul, a cărui legătură a fost dezvăluită în 2014 de revista Closer, a cumpărat o casă la Tulle în 2018.
În ultimele săptămâni, François Hollande a străbătut departamentul pentru a-i susţine pe candidaţii socialişti disidenţi în alegerile legislative.

Exit mobile version