Acasă Magazin O femeie a născut cvintupleți, deși avea ovare polichistice

O femeie a născut cvintupleți, deși avea ovare polichistice

O femeie a născut cvintupleți în ciuda unor probleme medicale serioase

O mamă care a decis să încerce să mai aibă un bebeluș a devenit părinte unor cvintupleți.

Megan Hulen, din Minot, Dakota de Nord, și soțul ei Joshua erau deja părinți ai lui Jacob, 7 ani și Matthew, 2 ani, când au decis să mai încerce să aibă un copil în speranța că vor avea o fetiță.

Megan Hulen avea o afecțiune medicală care o împiedica să rămână gravidă, ovarele polichistice, a rămas însărcinată în mod neașteptat.

Anterior, mama a urmat un tratament medicamentos ca să rămână gravidă, așa că a rămas uimită să constate că a rămas gravidă fără să mai ia medicamente, relatează publicația The Sun.

Uimirea a fost însă cu atât mai mare când a ajuns la ecograf, pentru control: avea cinci embrioni în uter!

„Am început să mă simt foarte ciudat și m-am gândit că nu este nicio șansă să fiu însărcinată, deoarece nu am ovulat niciodată fără pastile. A fost o surpriză pentru mine să aflu asta, dar apoi am aflat că voi avea cinci copii și nu aș fi putut fi pregătită pentru o asemenea veste” a spus femeia.

Diferență între o sarcină cu un copil și alta cu cinci

La șase săptămâni, medicul i-a spus că din cei cinci embrioni, doar unul ar fi viabil, pentru că se auzea doar o singură bătaie de inimă la ecograf.

„După ecografie i-am spus soțului meu că nu sunt în stare să mă duc acasă cu o așa veste, așa că am mers la biroul lui și am plâns o oră” a povestit Megan Hulen.

S-a obișnuit cu ideea că poartă cinci copii, și a constat că e o mare diferență între o sarcină cu un copil și alta cu cinci. „După ce aspiram covorul trebuia să mă odihnesc. Apoi îmi era greu și să stau în fața oglinzii să mă machiez, aveam nevoie să mă întind” a spus ea.

„Nașterea nu a fost ceva la ce m-am așteptat” a mai povestit Megan, care a născut prin cezariană. „Am fost șocată să constat că bebelușii s-au născut la 4 minute unul după celălalt și cred că a durat mai mult să mă coasă” a mai spus femeia. Sunt patru fete și un băiat.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version