Acasă Magazin Auto E-Transit Courier este complet electric

E-Transit Courier este complet electric

Fabricat la uzina Ford Otosan Craiova, E-Transit Courier este complet electric și debutează în cea mai puternică gamă de vehicule comerciale din Europa.

Ford Pro a prezentat ieri E-Transit Courier, un nou vehicul comercial complet electric. Acesta oferă conectivitate și productivitate îmbunătățite pentru clienții de vehicule comerciale compacte.

E-Transit Courier a fost complet reproiectat în jurul unei suprafețe de marfă mai mari și mai ușor configurabilă. Aceasta oferă cu 25% mai mult volum de încărcare față de modelul anterior, inclusiv sarcină utilă crescută și spațiu pentru doi europaleți.

E-Transit Courier se alătură modelelor mai mari din portofoliul Ford Pro, respectiv E-Transit și E-Transit Custom.

Noul E-Transit Courier își va face debutul public la Salonul de vehicule comerciale din Birmingham, Marea Britanie, în perioada 18-20 aprilie. Este programat să intre în producție în 2024. Clienții vor putea comanda versiunile cu motoare pe benzină și diesel din vara lui 2023. Livrările sunt programate să debuteze până la finalul anului.

Securitate și costuri de proprietate îmbunătățite

După activarea modemului încorporat, operatorii pot beneficia de alerte de securitate îmbunătățite prin intermediul software-ului Ford Pro .

Ford Pro a colaborat cu experții în securitatea vehiculelor pentru a oferi pachete de încuietori montate din fabrică pentru E-Transit Courier. Pachetele includ încuietori secundare, precum și blocare automată a ușii laterale glisante. Se reduce volumul de muncă al șoferului. Se reduce timpul de la fiecare livrare.

Estimările Ford Pro Service arată costuri pentru întreținerea neprogramată cu cel puțin 35% mai mici decât la modelele cu motor diesel.

Noul Transit Courier este disponibil cu o gamă de motoare pe benzină și diesel eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. Gama include atât modele de furgon, cât și furgon dublă cabină.

Toate modelele vor fi construite la Craiova, România, de către Ford Otosan, producătorul liderilor de segment Transit Custom și E-Transit.

Citește și: Vâlcea: Depozit de furaje în flăcări

Exit mobile version