Acasă Magazin Auto Robot de ultimă generație, comandat de Autokraft în premieră la nivelul Europei

Robot de ultimă generație, comandat de Autokraft în premieră la nivelul Europei

Noul an aduce noutăți la Autokraft, care a inaugurat prima locație din județul Dolj la standardele de ultimă oră, cu înlocuire robotizată a anvelopelor.

Încrederea crescândă a clienților și extinderea continuă a portofoliului sunt dovezile că succesul este garantat de calitatea serviciilor pe care Autokraft le oferă, precum și de atenția și de profesionalismul cu care rezolvă fiecare defecțiune tehnică a mașinilor.

Locul unde mașina primește cel mai bun tratament posibil

Autokraft oferă servicii complete de reparație mecanică, diagnoză computerizată, service roți, demontat/montat/echilibrat anvelope, înlocuire ulei cutie automată cu aparat special, serviciu de hotel anvelope, cât și unicul centru profesional de reglare a geometriei roților (unghi fugă).

„Rezolvăm totul într-o manieră profesionistă. astfeș încât clientul nostru să fie liniștit în orice moment. Astfel, dacă mașina decide să vă lase la greu într-un loc nepotrivit, ne puteți suna și venim să vă preluăm, iar mai apoi noi ne asigurăm că mașina primește cel mai bun tratament posibil. Toate aceste servicii sunt disponibile la Autokraft la prețuri juste”, spune managerul companiei.

https://www.gds.ro/wp-content/uploads/2023/02/WhatsApp-Video-2023-02-06-at-23.24.05.mp4

„Viziunea noastră este aceea de a deveni partenerul de încredere al fiecărui șofer care își dorește reparațiie rapide ale mașinii, la standarde înalte de calitate. Ne dorim să fim aleși nu doar pentru prețurile competitive, ci și pentru soluțiile pe care le propunem. Vrem să dezvoltăm relații de lungă durată și ne dorim ca valorile noastre și felul în care realizăm reparațiile să îi ghideze înspre noi pe șoferi ori de câte ori au nevoie de un prieten al mașinii lor”, adaugă acesta.

Robot comandat în premieră în Europa de Autokraft

Echipa Autokraft s-a întors recent de la Salonul Auto de la Frankfurt, unde cei de la Corghi au lansat ultimul robot de înlocuire automata a anvelopelor Corghi Master Force, Corghi fiind liderul 1 mondial în aparatura de service roți.

„Ne mândrim să anunțăm că, începand cu luna aprilie, aparatul va fi prezent și la noi în service, în premieră în Europa. Putem spune ca suntem prima comanda lansată la nivelul Europei, bineînțeles cu ajutorul furnizorului nostru de echipamente AdAutototal, pe care îl recomandăm cu drag oricărui antreprenor care se gândește să își deschidă un service auto și are nevoie de sfaturi privind echipamentele necesare sau achiziția de piese și componente aftermarket sau originale.

Autkraft se află pe Centura de Nord Craiova , vis a vis de Centrul Logistic Nitela.
Mai multe detalii la telefon / whatsapp 0726.878.318, pe pagina de Facebook AutokraftService sau pe whttp://www.autokraft.roww.autokraft.ro.

E-mail: service@autokraft.ro

Exit mobile version