Acasă Magazin Auto OMV testează, 10.000 de km, o mașină rulată din străinătate

OMV testează, 10.000 de km, o mașină rulată din străinătate

OMV testează, 10.000 de km, o mașină rulată din străinătate
OMV testează, 10.000 de km, o mașină rulată din străinătate

9 din 10 români achiziționează mașini rulate din străinătate, conform Asociației Constructorilor de Automobile din România. Este alegerea pe care au făcut-o deja mii de șoferi care și-au dorit o mașină bună, însă nu au avut bani ca să o cumpere direct din fabrică, potrivit hotnews.

Pornind de la această realitate, brandul OMV și-a propus să realizeze un nou experiment care să le demonstreze românilor că motorul unei mașini rulate poate avea performanțe îmbunătățite, dar cu o singură condiție: folosirea unui carburant care să facă acest lucru, în timp ce mașina merge.

În acest context, OMV și partenerii lor vor să arate în ce măsură poate carburantul MAxxMotion Diesel să prelungească viața unui motor uzat. Alături de Universitatea Tehnică din Cluj Napoca și Napoca Rally Academy, compania va testa timp de o lună performanța carburantului OMV MaxxMotion Diesel pe o mașină achiziționată direct din Germania.

Citeşte continuarea pe Mediafax.

Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.
Exit mobile version