Acasă Magazin Gol, izolat și hrănit cu mâncare pentru câini timp de aproape 15...

Gol, izolat și hrănit cu mâncare pentru câini timp de aproape 15 luni, pentru o emisiune TV

Reality show cu Nasubi

În 1998, Nasubi, un bărbat japonez a fost dezbrăcat și lăsat singur într-un apartament aproape gol, ca parte a unei provocări pentru un reality show, scrie BBC.

Tomoaki Hamatsu, cunoscut sub numele de Nasubi, a fost lăsat doar cu un stilou, câteva cărți poștale goale, un telefon și un raft plin de reviste.
Dar el nu era acolo pentru a citi. Conceptul emisiunii era de a vedea dacă o ființă umană poate supraviețui doar cu premii de concurs.

Film documentar despre experiența sa

Pentru a câștiga provocarea, valoarea premiilor pe care le câștiga trebuia să atingă un anumit prag financiar – 1 milion de yeni, aproximativ 6.000 de lire sterline la acea vreme.

El a trecut prin 15 luni de izolare și o cădere treptată în depresie și manie, determinată de foame și izolare. Aproape trei decenii mai târziu, calvarul lui Nasubi este revizuit în cadrul unui nou film care tocmai a fost proiectat la Festivalul de documentare de la Sheffield.

Nasubi, un comediant aspirant la acea vreme, știa puține detalii despre ce va fi provocarea înainte de a începe.

A fost lăsat în camera fără ferestre, fără haine sau lucruri de bază – nici măcar hârtie igienică – și nu a avut niciun contact cu lumea exterioară.

Citește mai mult pe g4media.

Exit mobile version