Acasă Magazin Un bărbat a aflat că este „încornorat“ cu ajutorul papagalilor săi

Un bărbat a aflat că este „încornorat“ cu ajutorul papagalilor săi

Bărbatul merge la audiere împreună cu cei doi papagali ai să

Un bărbat a descoperit infidelitatea soției sale datorită papagalilor. Păsările au fost chemate ca și martori în instanță.

După cum știți, caracteristica specială a acestor animale este că repetă multe dintre frazele care se spun și din acest motiv cei doi soți au ajuns în instanță.
Doi papagali au mai fost chemați ca martori. Cazul a devenit viral pe rețelele de socializare. Când bărbatul s-a întors acasă, și-a auzit papagalii repetând fraza: „Soțul meu nu este aici, haide”.
Așa că și-a dat seama imediat că soția lui profita de orele în care el nu era acasă pentru a-și avertiza iubitul.
Datorită „intervenției” animalelor, acesta i-a cerut apoi divorțul, potrivit euro.eseuro.com.

Cazul a fost adus la instanțele din Istanbul. Pe 25 martie, părțile implicate s-au prezentat în fața unui judecător la Palatul de Justiție din Istanbul. Deși numele celor implicați nu au fost dezvăluite, reclamantul a putut fi văzut însoțit de papagalii săi, care au devenit martori neaștepți ai infidelității soției sale.
Avocatul reclamantului, Avukat Ted Buckland, a surprins o fotografie a clientului său în drum spre audiere. Bărbatul merge la audiere împreună cu cei doi papagali ai săi.

Cazuri similare

Acesta nu este primul caz în care animalele de companie devin martorii infidelității stăpânilor lor. Într-un incident similar, mărturisirea unui mic papagal a scos la iveală infidelitatea unui cuplu din Kuweit.

Soția, care bănuia infidelitatea soțului ei, a luat în cele din urmă decizia de a se despărți după ce a auzit frazele repetate ale papagalului care indicau o aventură cu menajera. Femeia a concediat-o și și-a încheiat căsnicia, pe baza cuvintelor revelatoare ale păsării.

Într-un caz din Vietnam, o femeie a aflat despre aventura soțului său cu menajera datorită papagalului său, care repeta conversațiile dintre cei doi. Această descoperire a condus la înaintarea divorțului și la utilizarea unei camere ascunse pentru a surprinde dovezi.

În India, un papagal a fost considerat martor principal într-un caz de crimă. El a oferit detalii care au contribuit la condamnarea a doi bărbați la închisoare pe viață pentru uciderea unei femei. Aceste exemple demonstrează că, în unele situații, animalele pot juca un rol neașteptat în procesele judiciare.

Citește și: Işalniţa pregăteşte drumurile pentru Parcul Industrial, care este în aer de ani de zile

Exit mobile version