Acasă Magazin Jaf de toată jena. Au furat doar pantofi pentru piciorul stâng

Jaf de toată jena. Au furat doar pantofi pentru piciorul stâng

Hoții au spart geamul magazinului de pantofi

Un jaf de toată jena s-a petrecut la un magazin din orașul Düren din Germania. Hoții au furat doar pantofi pentru piciorul stâng. Poliția și locuitorii sunt perplexi.

Un magazin dintr-un mic oraș german situat între Aachen și Köln a fost jefuit. Hoții au spart un geam înainte de a fura 30 de pantofi. Dar, spre marea surprindere a proprietarilor și a polițiștilor, aceștia au furat doar pantofi stângi.

„Mi se pare complet bizar. Magazinul este deseori jefuit, dar furtul unui singur pantof nu are rost”, întreabă un rezident. „Pare ca una dintre acele povești dintr-o veche revistă satirică”, subliniază un tânăr.
„Nu ne așteptăm ca aceasta să fie opera unor hoți extrem de profesioniști. Un singur pantof este foarte greu de vândut. Prin urmare, nu credem că aceasta este intenția făptuitorilor”, consideră Sebastian Cremer, de la poliția Düren.

În oraș, acest furt surprinzător lasă loc tuturor interpretărilor.” Nu înseamnă nimic. Ori se întorc și le iau pe cele drepte, ori îi aruncă pe restul”. crede un rezident. „Poate pentru că au doar un picior.” glumește o tânără, potrivit euro.dayfr.com.

Această poveste, care arată ca o glumă de la sfârșitul lui aprilie, reprezintă încă o pierdere de câteva mii de euro.

Citește și: Cum să nu fii păcălit când cumperi o mașină rulată. 10 cele mai frecvente înșelătorii

Exit mobile version