Acasă Magazin Zodia Balanță începe azi. Tot ce trebuie să știi despre acest semn...

Zodia Balanță începe azi. Tot ce trebuie să știi despre acest semn zodiacal

Zodia Balanță începe astăzi
Zodia Balanță începe astăzi

La data de 23 septembrie, odată cu echinocţiul de toamnă din punct de vedere astronomic, din punct de vedere astrologic, se face trecerea în zodia Balanţă. Aceasta este a 7-a pe cercul zodiacal clasic european, care cuprinde 12 zodii. Se încheie pe 22 octombrie.

Zodia Balanță este asimilată simbolului balanţei, care înseamnă în primul rând echilibru. Cei din jurul nativilor vor fi atraşi de aceştia, de farmecul lor, de atitudinea prietenească destinsă. Ambiţiile şi dorinţele se subordonează prietenilor şi asociaţilor săi, care acţionând împreună cu nativii zodiei se vor simţi în siguranţă. Compromisul, vorba agreabilă, conversaţia dirijată sunt caracteristicile celor născuţi în această zodie, potrivit www.eastrolog.ro.

Cum sunt cei din zodia Balanță

Semnul este asociat cu planeta Venus care înseamnă dragoste, beneficii şi puţin noroc. Cei născuţi în această zodie sunt indulgenţi, sociabili, buni diplomaţi şi stăpânesc arta de şti cum să se poarte cu ceilalţi, fapt ce impune respect. Menţinerea echilibrului, ideea de „a trăi şi a-i lăsa şi pe ceilalţi să trăiască” reprezintă necesităţi vitale pentru nativii zodiei.

Sunt adaptabili, au gusturi rafinate şi talent artistic. Iubesc culorile, tablourile, muzica şi dansul şi ies în evidenţă datorită înfăţişării plăcute. Au aptitudini pentru studiu, îndemânare şi în genere înclinaţii pentru artă. Pot face carieră în lumea publicităţii sau a comerţului.

Între defectele celor care aparţin zodiei se numără capacitatea şi disponibilitatea lor de a încălca legile şi uzanţele pentru a fi acceptaţi de societate. Dacă Soarele este prost aspectat, rafinamentul erotic al nativilor Balanţă poate duce la viciu. Ambiţia şi vanitatea le pot dăuna, iar dorinţa de lux îi poate costa prea mult.

Piatra mistică – coral, jad
Ziua norocoasă – vineri
Numerele norocoase – 6, 9
Culori norocoase – vernil, roz
Simţul cel mai dezvoltat – auzul


Alimentele benefice: alimente uşoare, carne de pasăre, fructe, ceaiuri din frunze şi fructe; alimente de culoare galbenă sau verde; benefice sunt îndeosebi crudităţile, legumele şi fructele de toamnă. Nativul Balanţă este un gurmand şi este predispus la boli de rinichi, la afecţiuni ale vezicii, uretrei, pielii şi încheieturilor.

Ce caracteristici au bărbatul și femeia din zodia Balanță

Bărbatul Balanţă este fermecător, distractiv, inteligent, gentil, politicos şi comunicativ, dar în cele din urmă, extrem de greu de citit. Îi place să se afle mereu în centrul atenţiei, pentru a se putea bucura de toată admiraţia pe care e convins că o merită. Este un altruist şi se poate conta pe ajutorul său, căci el îl acordă ca pe ceva natural, firesc, dublat fiind şi de o mare generozitate. Cultivă o anume etichetă în relaţiile umane, refuzând categoric vulgaritatea sau ostentaţia. Este un bun observator al caracterelor şi comportamentelor umane. Luciditatea cu care apreciază situaţiile şi buna adaptabilitate îi sunt de ajutor în depăşirea obstacolelor vieţii.

Femeia Balanţă deţine inconştient secretul de a plăcea. Farmecul nativei este foarte puternic, dar este exersat cu fineţe. Are o personalitate dură, hotărâtă, îi place să activeze în lumea bărbaţilor, ea ştie că poate seduce pe oricine şi tot ceea ce îşi propune poate duce la bun sfârşit, potrivit www.zodiacool.ro. Florile preferate sunt trandafirii roşii. Este o mamă bună pentru copiii ei, afectuoasă, bună gospodină, plină de tact şi calm. Femeia Balanţă este soţia ideală pentru bărbatul ambiţios, condiţia fiind ca el să aprecieze calităţile sale. Se îmbracă elegant, cu mult bun gust, demonstrând un simţ estetic deosebit. Este foarte atentă la imaginea sa şi va căuta mereu să fie aranjată pentru a plăcea lumii. Îşi ţine viaţa personală departe de ochii curioşilor, lăsând să se vadă doar ceea ce ea doreşte.

Citește și: Băiat de 16 ani, lovit de o mașină la Târgu Jiu

Exit mobile version