Acasă Magazin A murit actorul Sergio Calderón, cunoscut din „Pirații din Caraibe” și „Man...

A murit actorul Sergio Calderón, cunoscut din „Pirații din Caraibe” și „Man in Black”

Sergio Calderón death: Pirates of the Caribbean

Actorul Sergio Calderón a murit la vârsta de 77 de ani. Acesta a încetat din viață la un spital din Los Angeles, din cauze naturale, conform purtătorului său de cuvânt.

Vedeta de origine mexicană era cunoscută pentru că a jucat rolul unui extraterestru în filmul iconic „Men in Black“. De asemenea, Sergio a jucat rolul lordului piraților, Căpitanul Vallenueva, în „Pirații din Caraibe 3: At World’s End“.

Actorul s-a mutat din satul său în Mexico City când avea 10 ani și a studiat la Instituto Andrés Soler al Asociației Nacional de Actores. Debutul său în actorie a avut loc în 1970, când a jucat un rol în „The Bridge in the Jungle“.

A jucat în zeci de filme de-a lungul carierei sale, inclusiv „The Revengers“, „The Children of Sánchez“, „Le Chévre“, „Old Gringo“ și „The Missing“.

A mai avut roluri în serialele „Ruins“, „Little Fockers“ și „FX Better Things“.

Lui Sergio Calderón îi plăcea să joace personaje negative. 

„Îmi place să interpretez aceste tipuri de personaje, pentru că oamenii mă urăsc cu adevărat. Îmi spun pe stradă cât de mult mă urăsc. Dar pentru mine acesta este succesul meu. Pentru că asta înseamnă că am putut să conving oamenii cu ceea ce am făcut”, a spus el pentru Los Angeles Times într-un interviu recent.

Citește și: Vâlcea: Un șofer beat a bușit cinci mașini încercând să parcheze

Exit mobile version