Acasă Magazin Pescărușii consumatori de droguri îi agasează pe britanici

Pescărușii consumatori de droguri îi agasează pe britanici

Pescărușii consumatori de droguri îi agasează pe britanici
Pescărușii consumatori de droguri îi agasează pe britanici

Pescărușii consumatori de droguri îi agasează pe britanicii din orașele de pe litoral, potrivit New York Post. Un grup de pescăruși a atacat și a furat droguri de la oameni care le consumau. Ei au generat dezordine în mai multe orașe de pe coasta Marii Britanii.

Pescărușii care locuiesc în unele orașe de pe litoral din Regatul Unit se presupune că simt efectele unui drog numit „condiment” după ce l-au furat de la oameni.

Un fost consumator de droguri, Kevin Robertson, de 45 de ani, din Hastings, a spus că pescărușii sunt obsedați de orice. „În mod obișnuit, veneau din spatele nostru și ne furau tot ce aveam. Dacă eram drogați și într-o stare de confuzie totală, pescărușii puteau lua jointul pe care îl fumam și să fugă cu el. În cele din urmă, cel mai sigur loc pentru noi a devenit refugiul acoperit al stațiilor de autobuz. Chiar și atunci, părea că pescărușii știau exact unde ne aflăm.”

„Un pescăruș și drogurile nu sunt o combinație bună. Îi transformă în pescăruși psihopați”, a declarat un alt consumator.

Pesărușii au consumat și K2

Drogul, cunoscut și sub denumirea de „K2”, este un fel de marijuana sintetică care este menit să imite THC, care este unul dintre principalele ingrediente psihoactive din marijuana, conform Administrației Statelor Unite pentru Controlul Drogurilor.

Acuzații că pescăruși au atacat oameni au fost făcute în stațiunile din:

  • Hastings,
  • East Sussex,
  • Margate,
  • Kent,
  • Clacton-on-Sea,
  • Essex și chiar din orașe precum Londra, Leeds, Manchester și Liverpool.

    Se pare că drogurile îi fac pe pescăruși să devină „psihopatologic”.

Potrivit publicației, localnicii au raportat că pescărușii „au înnebunit odată” după ce au furat o pungă de „mirodenii“.
„Un pescăruș și un condiment nu sunt o combinație bună”, a spus Azad, care este un alt fost consumator de droguri din Leeds, potrivit publicației. „Îi transformă în pescăruși psiho”.

Postul a contactat Departamentul de Sănătate și Asistență Socială din Regatul Unit pentru comentarii suplimentare.
La oameni, cel puțin, efectele „condimentului” pot fi destul de puternice.

Medicamentul este, de asemenea, mai puternic decât canabisul obișnuit.

Indiferent dacă este inhalat sau ingerat, medicamentul poate duce la creșterea ritmului cardiac și a tensiunii arteriale, potrivit DEA. Poate provoca chiar convulsii, tremor, halucinații, anxietate și multe altele.

Buruiana sintetică este diferită de canabisul real, deoarece este cultivată într-un laborator, conform Oficiului pentru Servicii și Asistență pentru Dependență din Statul New York.

Citește și: (VIDEO) Tina Turner, „Regina Rock’n’Roll”, a murit în Elveția

Exit mobile version