Acasă Magazin Celine Dion lansează primele piese după ce a fost diagnosticată cu o...

Celine Dion lansează primele piese după ce a fost diagnosticată cu o boală rară

Celine Dion
Celine Dion

Celine Dion va lansa mai multe piese noi, la câteva luni după ce a anunțat că suferă de o boală rară. Melodiile fac parte de pe albumul care conține coloana sonoră a unui film în care joacă și cântăreața.

Noul album, „Love Again”, coloana sonoră a filmului cu acelaşi nume, conţine cinci piese noi. Albumul va ieşi pe piaţă la data 12 mai. Tot atunci va avea loc lansarea filmului în cinematografele canadiene.

Primul album lansat după Courage

Acesta este primul album după „Courage”, lansat în 2019, al vedetei din Quebec.

„M-am simţit foarte bine făcând acest film. Şi a avea privilegiul de a apărea alături de actorii talentaţi Priyanka Chopra Jonas şi Sam Heughan în primul meu lungmetraj este un cadou pe care-l voi preţui pentru totdeauna”, a declarat Celine Dion.

„Cred că este o poveste încântătoare şi sper că oamenilor le vor plăcea şi noile melodii”, a adăugat cântăreaţa.

Celine Dion a anunțat că suferă de sindromul omului rigid

În decembrie, Celine Dion, vizibil emoţionată, a anunţat amânarea concertelor în Europa din cadrul turneului său. Ea a povestit că se confruntă cu „probleme de sănătate, de multă vreme”.

„Recent, am fost diagnosticată cu o tulburare neurologică foarte rară, numită în engleză ‘stiff-person syndrome’ (sindromul omului rigid)”, a detaliat ea.

Această tulburare, care se caracterizează în special printr-o rigiditate musculară progresivă, îi provoacă lui Celine Dion dificultăţi la mers şi o împiedică să îşi folosească corzile vocale, după cum a precizat artista.

Exit mobile version