Acasă Magazin Calvarul unui bărbat al cărui corp produce alcool

Calvarul unui bărbat al cărui corp produce alcool

Calvarul unui bărbat al cărui corp produce alcool

Calvarul unui bărbat al cărui corp produce alcool a ajuns în presă, după ce bărbatul a fost acuzat de conducere în stare de ebrietate.
Un tată a doi copii și-a pierdut slujba de profesor la liceu din cauza unei acuzații de conducere în stare de ebrietate. El a descoperit că suferă de sindromul Eigenbrauer, o afecțiune rară în care organismul produce alcool în intestin.

Mark Mongiardo ABC 7 interview about his Auto-Brewery Syndrome, or ABS

Mark Mongiardo, din Estero, Florida, a spus că simptomele sale au apărut pentru prima dată în 2006. Atunci era profesor de liceu și antrenor în New Jersey. Colegii de muncă au început să se plângă că mirosea a alcool, în ciuda faptului că nu bea niciodată la serviciu.

Şi-a schimbat slujba

Incidentul l-a forțat în cele din urmă să-și schimbe slujba la o școală din nordul statului New York. Totul s-a prăbușit în 2018, când a fost oprit în traficbrusc și acuzat de conducere în stare de ebrietate.
Mongiardo a insistat, încă o dată, că nu a băut nicio picătură de alcool, dar acuzația l-a costat slujba, potrivit New York Post.

„Atunci am pierdut totul. Am pierdut tot ce putea pierde cineva”, a spus el pentru ABC 7. „A trebuit să-mi vând casa, a trebuit să-mi vând mașina. Nu mi-am putut găsi un loc de muncă în educație. Nu mi-am putut găsi un loc de muncă nici măcar la un magazin alimentar“.

Afecțiune în care corpul produce alcool în intestin

Bărbatul îşi aminteşte că era acuzat de consum de alcool. „Știi, mă confruntam chiar cu închisoarea, când nu băusem“.

Incidentele l-au condus în cele din urmă la Dr. Prasanna Wickremesinghe, gastroenterolog din Staten Island. Acesta este unul dintre puţinii experţi specializaţi în tratarea ABS. Medicul l-a diagnosticat cu această afecţiune.

„Am început să plâng isteric pentru că simțeam cu adevărat că am găsit răspunsul”, a spus Mongiardo, care lucrează acum la Target.

Medicul a făcut lumină în acest caz

Răspunsurile au ajuns în sfârșit când Mongiardo l-a vizitat Wickremesinghe, pentru prima dată în 2014.
Wickremesinghe a declarat pentru The Post că nu există un cadru stabilit pentru diagnosticarea afecțiunii. El a spus că este cauzată în esență atunci când un pacient are un efect advers la antibiotice.
Medicamentele pot perturba flora din intestin, permițând ciupercilor și drojdiei să preia controlul. Apoi, când sunt introduși carbohidrații, intestinul fermentează alcoolul.

„Așa obții un pacient care pare beat, dar susține că nu a băut nimic”, a spus Wickremesinghe.
Expertul a tratat 30 de pacienți cu această afecțiune, care necesită de obicei antifungice și o dietă strictă cu conținut scăzut de carbohidrați.

Citeşte şi: Actrița Monica Odagiu, implicată într-un accident mortal

Exit mobile version