Acasă Magazin O studentă a scăpat de o amendă cu ajutorul ChatGPT

O studentă a scăpat de o amendă cu ajutorul ChatGPT

O studentă a scăpat de o amendă cu ajutorul ChatGPT
O studentă a scăpat de o amendă cu ajutorul ChatGPT

O studentă a folosit o scrisoare scrisă de un chatbot (ChatGPT) cu inteligență artificială pentru a obține anularea în instanță unei amenzi de parcare de 60 de lire sterline, informează TVR.

Millie Houlton, o studentă din Marea Britanie, a declarat că atunci când a primit notificarea din partea Consiliului municipal York a fost tentată să plătească în loc să piardă timp pentru a compila un răspuns.

Tânăra de 22 de ani s-a gândit apoi să ceară ajutorul ChatGPT: „Te rog, ajută-mă să scriu o scrisoare către consiliu, mi-au dat o amendă de parcare”, apoi a trimis scrisoarea.

Autoritatea a retras avizul de amendă.

Studenta a cerut ajutorul ChatGPT pentru a formula plângerea

Roboții de chat cu inteligență artificială sunt concepuți pentru a răspunde la întrebări prin găsirea de informații și prezentarea acestora într-un mod realist.

Houlton a declarat că amenda a fost emisă în mod eronat pentru că ea parcase pe strada ei, având un permis de parcare.

Ea a spus: „Mi-am zis «Oh, nu am nevoie de această amendă, sunt studentă», dar încercarea de a formula în scris ceea ce am vrut să spun a fost destul de dificilă, așa că m-am gândit să văd dacă ChatGPT o poate face pentru mine. Am pus toate detaliile mele despre unde și când s-a întâmplat, de ce a fost greșit și referința mea pentru amendă și am primit un răspuns personalizat perfect, în doar câteva minute.”

Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, marcată de DGASPC Gorj

Exit mobile version