Acasă Magazin Un bărbat şi-a dezgropat mama şi a stat cu cadavrul ei în...

Un bărbat şi-a dezgropat mama şi a stat cu cadavrul ei în casă 13 ani

Un bărbat şi-a dezgropat mama şi a stat cu cadavrul ei în casă 13 ani
Un bărbat şi-a dezgropat mama şi a stat cu cadavrul ei în casă 13 ani

Un bărbat din Polonia, în vârstă de 76 de ani, a dezgropat trupul mamei sale, l-a îmbălsămat și l-a ținut cu el în casă 13 ani. acum el este acuzat de profanare de morminte, informează Observatornews.

Întâmplarea morbidă, care a avut loc în localitatea Radlin, a ieșit la iveală întâmplător, în luna februarie. 

Marian L. locuia singur într-o casă pe care o împărţea cu cumnatul său și soția lui. Nu interacţionau însă de cel puțin 11 ani.

Pe 22 februarie, cumnatul a decis să-i facă să-i facă o vizită bărbatului singuratic, îngrijorat de faptul că-l văzuse mai devreme pe stradă, dezorientat. Imediat după ce a intrat, a făcut o descoperire şocantă în una dintre camere: pe canapea, în fața televizorului, stătea un corp mumificat. Speriat, omul a anunțat imediat poliția.

Cadavrul va fi reînhumat

Poliţia a dispus autopsia cadavrului. Expertiza nu a explicat cauza decesului, dar analizele genetice au confirmat că trupul mumificat îi aparținea mamei lui Marian. Femeia murise în 2010, la 95 de ani, iar procurorii au presupus că bărbatul ar fi scos, noaptea, cadavrul mamei sale din mormântu care se afla la doar 300 de metri distanță de casă.

Când mormântul a fost deschis, sicriul era gol. 

„Marian L. a fost audiat, a dat explicații ample, dar nu le putem dezvălui conținutul”, a precizat Joanna Smorczewska, purtătoarea de cuvânt a Parchetului din Gliwice.

Poliţiştii au dispus ca femeia sa fie reînhumată, lucru de care se va ocupa nepoata sa, fiica lui Marian.

Exit mobile version