Acasă Magazin Actriţa Reese Whiterspoon divorţează de al doilea soț

Actriţa Reese Whiterspoon divorţează de al doilea soț

Actriţa Reese Whiterspoon divorţează de al doilea soț
Actriţa Reese Whiterspoon divorţează de al doilea soț

Actriţa Reese Witherspoon, cunoscută din filmele „Blonda de la Drept“, şi soţul ei, producătorul Jim Toth, şi-au anunţat divorţul la doar două zile după aniversarea a 12 ani de căsnicie, scrie News.ro.

„Avem câteva veşti personale de împărtăşit…Cu multă grijă şi consideraţie am luat decizia dificilă de a divorţa. Ne-am bucurat de atâţia ani minunaţi împreună şi mergem înainte cu dragoste profundă, bunătate şi respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună. Cea mai mare prioritate a noastră este fiul nostru şi întreaga noastră familie în timp ce ne îndreptăm spre următorul capitol. Aceste chestiuni nu sunt niciodată uşoare şi sunt extrem de personale. Apreciem cu adevărat respectul tuturor pentru intimitatea familiei noastre în acest moment”, se arată într-un mesaj al celor doi postat pe Instagram.

Vestea divorţului vine la doar două zile după ce cuplul a sărbătorit 12 ani de la căsătorie.

Actriţa, de 47 de ani, şi producătorul, de 51 de ani, au un băiat, Tennessee James, în vârstă de 10 ani. Witherspoon mai are doi copii, Ava, în vârstă de 23 de ani, şi Deacon, în vârstă de 19 ani, cu fostul soţ, actorul Ryan Phillippe, de care a divorţat în 2008.

Exit mobile version