Acasă Actualitate Un bătrân şi-a organizat înmormântarea înainte să încerce să se sinucidă

Un bătrân şi-a organizat înmormântarea înainte să încerce să se sinucidă

O româncă rămasă fără serviciu a încercat să jefuiască un oficiu poştal din Italia
O româncă rămasă fără serviciu a încercat să jefuiască un oficiu poştal din Italia

Un bătrân din Toscana a vrut să-și ia viața și a încercat chiar să-și organizeze propria înmormântare. Din fericire, planul lui a fost dat peste cap de un angajat al firmei de pompe funebre, care a înțeles ce urma să facă bărbatul și i-a alertat pe carabinieri.  

S-a întâmplat în Roccastrada, o comună în provincia italiană Grosseto, regiunea Toscana.

Bătrânul s-a dus la firma de pompe funebre și a cerut informații detaliate despre cât va costa propria sa înmormântare care, după cum el însuși a explicat, avea să aibă loc două zile mai târziu. Îngrijorat, angajatul a mers la secția de poliție din Grosseto și le-a povestit carabinierilor ce i-au auzit urechile.

Omul a înțeles că pensionarul avea de gând să-și pună capăt zilelor. 

Polițiștii au luat legătura cu agenții din Roccastrada, aceștia din urmă l-au identificat, iar o patrulă s-a grăbit spre casa bătrânului de la țară.

După ce au intrat pe poartă, agenții au descoperit că pensionarul conectase la evacuarea mașinii o țeavă de plastic, ducând-o în interiorul habitaclului. Din fericire, omul era încă în casă, confuz și supărat. Pe masa din bucătărie se aflau bani cash, care, potrivit declarațiilor sale, ar fi fost necesari pentru înmormântare, dar și scrisori de adio lăsate celor dragi. 

Polițiștii l-au liniștit pe bărbat, apoi au chemat asistența medicală pentru a-i acorda îngrijirile necesare.

Ulterior, italianul a fost încredințat membrilor familiei.

Exit mobile version