Acasă Magazin (VIDEO)O rusoaică a făcut circ în avion pentru că nu a fost...

(VIDEO)O rusoaică a făcut circ în avion pentru că nu a fost lăsată să fumeze

O pasageră a unui zbor al companiei Aeroflot din Rusia a creat panică la bordul aeronavei în încercarea sa de a fuma o țigară. Potrivit Daily Mail, femeia s-a dezbrăcat la bustul gol, în ciuda faptului că se aflau și minori printre pasageri, iar când însoțitorii de zbor au încercat să o convingă să se îmbrace, aceasta l-a mușcat pe unul dintre ei, scrie Rotalianul.

Anzhelika Moskvitina, în vârstă de 49 de ani și de naționalitate rusă, a încercat mai întâi să intre în toaleta avionului și să fumeze, în timp ce avionul trecea prin turbulențe, dar personalul de bord a oprit-o.

Rusoaica a început atunci să-și piardă mințile, și-a dat jos bluza și sutienul și a început să țipe la pasageri, spunându-le că vor muri cu toții.

„Ucide-mă aici, dar eu o să fumez”, le-a spus Moskvitina însoțitorilor de zbor, care au încercat să o convingă să se îmbrace și să renunțe la comportamentul său nebunesc.

Imediat după aceea, rusoaica s-a îndreptat către carlinga piloților și a încercat să pătrundă cu forța acolo.

„Am înțeles că voi merge la spitalul de boli mintale sau la închisoare, dar vreau să intru în carlingă”, a insistat pasagera agresivă.

Femeia a mușcat un însoțitor de zbor

Însoțitorii de zbor au încercat să o forțeze pe femeie să se îmbrace, având în vedere că se expunea în fața copiiilor, dar aceasta l-a mușcat pe unul dintre ei.

În cele din urmă, mai mulți pasageri au intervenit și i-au ajutat însoțitorii de zbor să o imobilizeze pe femeie. Căpitanul a dat ordin să-i fie puse cătușe de plastic la mâini, iar un medic a monitorizat-o până când avionul a aterizat pe aeroportul Sheremetyevo din Moscova, când a fost reținută de poliție.

Însoțitorul de bord a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Compania aeriană Aeroflot a cerut imediat noi legi care să vizeze astfel de incidente, inclusiv o listă neagră de pasageri rebeli.

Exit mobile version