Acasă Magazin (VIDEO) O autostradă din Spania, plină de bancnote de 50 de euro

(VIDEO) O autostradă din Spania, plină de bancnote de 50 de euro

Șoferii, care circulau pe autostrada A-7 care trece prin zona Malaga, orașul Marbella, au fost surprinși să găsească drumul plin de bancnote de 50 de euro.

Unul dintre șoferii care se afla în zonă a sesizat Serviciul de Urgență 112 Andalucía la ora 11:30 pentru a raporta că o servietă plină cu bani se află pe autostradă și mai mulți șoferi și-au oprit vehiculule pentru a coborî pentru și a lua banii. Potrivit utilizatorilor SocialDrive, chiar șoferul ar fi fost cel care ar fi aruncat banii pe șosea, potrivit www.elperiodicodearagon.com.

Incidentul a avut loc după ce o mașină care transporta o servietă cu 20.000 de euro a fost implicată într-un accident, potrivit unor surse din Garda Civilă. În urma impactului, geanta a zburat pe geam.

La vederea ploii de bani, șoferii s-au oprit în mijlocul autostrăzii pentru a culege bancnotele împrăștiate, contribuind astfel la un ambuteiaj.

Polițiștii susțin că cei care au luat din bani au comis o infracțiune, dar pentru moment nu au făcut arestări.

De asemenea, Poliția Națională investighează acum originea banilor. Proprietarii celor 20.000 de euro au declarat că voiau să îi folosească pentru a cumpăra o mașină.

În Spania, transportul a până la 100.000 de euro în numerar este permis de lege.

Exit mobile version