Acasă Magazin Actrița Annie Wersching a murit la 45 de ani

Actrița Annie Wersching a murit la 45 de ani

Annie Wersching era căsătorită cu actorul Stephen Full și avea doi copii
Annie Wersching era căsătorită cu actorul Stephen Full și avea doi copii

Actrița Annie Wersching, cunoscută pentru rolurile sale din serialele de televiziune 24, Bosch și Timeless, a murit duminică dimineață la Los Angeles, după ce a pierdut lupta cu cancerul, a confirmat agentul ei pentru Deadline.
Actrița în vârstă de 45 de ani a fost diagnosticată cu cancer în 2020, dar a continuat să lucreze.

„Există o gaură imensă în sufletul acestei familii astăzi. Dar ea ne-a lăsat instrumentele necesare pentru a o umple. A găsit minunea în cele mai simple momente. Nu avea nevoie de muzică pentru a dansa. Ea ne-a învățat să nu așteptăm ca aventura să te găsească. „Du-te și găsește-o”. Este peste tot’. Și o vom găsi”, a declarat soțul său, Stephen Full, pentru CNN.

Născută și crescută în St Louis, Missouri, Annie Wersching a apărut în zeci de seriale de televiziune de-a lungul carierei sale de două decenii.

Prima aparație a avut-o în în Star Trek: Enterprise, iar apoi a avut roluri recurente în sezoanele șapte și opt din 24, precum și în seriale precum Bosch, The Vampire Diaries, Marvel’s Runaways, The Rookie și, cel mai recent, în cel de-al doilea sezon din Star Trek: Picard, în rolul reginei Borg, potrivit The Guardian.

Wersching a fost și vocea lui Tess în jocul video The Last of Us. Neil Druckmann, directorul de creație al noului serial HBO Max The Last of Us, bazat pe joc, a scris pe Twitter: „Tocmai am aflat că draga mea prietenă, Annie Wersching, a decedat. Tocmai am pierdut o artistă și o ființă umană frumoasă. Inima mea este distrusă. Gândurile sunt alături de cei dragi ei”.

Annie Wersching era căsătorită cu actorul Stephen Full și avea doi copii.

Exit mobile version