Acasă Magazin (VIDEO) Pasageri îngheţaţi de frig după ce ușa avionului s-a deschis. Unul...

(VIDEO) Pasageri îngheţaţi de frig după ce ușa avionului s-a deschis. Unul dintre ei a fost aproape să fie aruncat din avion

Un pasager a fost aproape aruncat din avion, în timpul zborului, după ce trapa s-a deschis la peste 2.000 de metri altitudine, în Rusia.

Clipe de groază pentru pasagerii unui avion comercial rusesc AN-26. Aeronava decolase de pe aeroportul îndepărtatului oraș siberian Magan, regiunea Yakutia, la o temperatură de minus 41 de grade. Se îndrepta spre Magadan, pe coasta Pacificului a Rusiei.Trapa din spate s-a deschis parțial, iar o parte din bagaje a început să zboare din avion. La bord se aflau 25 de pasageri și 6 membri ai echipajului.

Serghei Lidrik, de 33 de ani, a surprins clipele dramatice pe care el însuși și ceilalţi pasageri le-au înfruntat.
„Zborul s-a încheiat mai repede decât se aștepta – cu un rezultat greșit”, a spus Lidrik. „Oamenii au fost șocați la început. … Oamenii au rămas fără căciuli.”
Scenele șocante au avut loc luni, la ora locală 14:00, când avionul companiei aeriene IrAero se afla deja la o altitudine de câțiva kilometri, potrivit canalului Telegram Mash. 

Serghei Lidrik a spus că oamenii care stăteau în spatele cabinei, unde ușa s-a deschis, erau „înghețați de frig”. 

„Un bărbat care stătea în spate aproape că a fost aruncat din avion. Tocmai își desfăcuse centura de siguranță”, a declarat un alt pasager pentru East2West, potrivit The New York Post.

Exit mobile version