Acasă Magazin Un actor din „Squid Game”este acuzat de agresiune sexuală

Un actor din „Squid Game”este acuzat de agresiune sexuală

Un actor din
Un actor din "Squid Game"este acuzat de agresiune sexuală

Actorul sud-coreean O Yeong-su, una dintre vedetele serialului „Squid Game”, a fost pus sub acuzare pentru o agresiune sexuală comisă în 2017, au anunţat vineri procurorii, informează AFP, citată de Agerpres.

Actorul, în vârstă de 78 de ani, devenise în ianuarie primul sud-coreean care a câştigat un Glob de Aur, pentru rolul unui bătrân cu un aspect vulnerabil în thriller-ul distopic de succes al platformei de streaming Netflix.

Potrivit presei, procuratura sud-coreeană l-a acuzat oficial joi de atingerea unei femei pe corp într-o manieră nepotrivită, în 2017.

Actorul a fost lăsat în libertate.

Informaţia „nu este incorectă din punct de vedere faptic”, a declarat pentru AFP un responsabil al procuraturii din districtul Suwon, aflat la periferia sudică a Seulului, fără a oferi alte detalii.

Potrivit mass-media sud-coreene, Ministerul Culturii a decis să oprească o campanie publicitară în care apărea O Yeong-su.

„Squid Game” a fost văzut de zeci de milioane de persoane de la lansarea sa în 2021 şi rămâne unul dintre cele mai populare seriale de pe Netflix.

Exit mobile version