Acasă Magazin Şi-a ridicat premiul de milioane de dolari îmbrăcat în pui

Şi-a ridicat premiul de milioane de dolari îmbrăcat în pui

Bărbatul a spus că încearcă să-și stăpânească entuziasmul și nu a spus nimănui, inclusiv familiei sale
Bărbatul a spus că încearcă să-și stăpânească entuziasmul și nu a spus nimănui, inclusiv familiei sale

Un bărbat din sudul Chinei, care a câstigat 30,6 milioane de dolari la loterie, a hotărât să ascundă acest lucru față de soție și copil pentru ca aceștia să nu devină „aroganți” și „leneși”.

Bărbatul, identificat cu pseudonimul Li, a cumpărat 40 de bilete de loterie pentru 80 de yuani (11 dolari SUA) în regiunea autonomă Guangxi Zhuang, iar pe fiecare bilet a pus aceleași șapte numere, potrivit South China Morning Post.
Toate cele șapte numere au ieșit câstigătoare și i-au adus 5,48 milioane de yuani pe bilet, ceea ce înseamnă că totalul a ajuns la puțin sub 220 de milioane de yuani (30,6 milioane de dolari).

Bărbatul a mers la sediul loteriei Guangxi din capitala regiunii Nanning pentru a-și primi premiul în bani pe 24 octombrie. Li a donat, de asemenea, 5 milioane de yuani unor organizații de caritate.
În timpul ceremoniei de înmânare a cecului, bărbatul s-a prezentat îmbrăcat într-un costum de desene animate – un pui.

Acesta este un mod creativ și popular în China de a proteja identitățile câștigătorilor de hărțuitori, însă Li a vrut să „se ascundă” de copil și de soție, potrivit South China Morning Post.
Deși a fost încântat de câștigarea banilor, bărbatul a spus că încearcă să-și stăpânească entuziasmul și nu a spus nimănui, inclusiv familiei sale.
„Nu i-am spus soției sau copilul meu. Sunt îngrijorat că ei s-ar putea simți superiori altor oameni și nu vor lucra sau studia din greu în viitor”, a spus el.

Exit mobile version