Acasă Magazin Shakira, trimisă în judecată pentru fraudă fiscală

Shakira, trimisă în judecată pentru fraudă fiscală

Se pare că Shakira nu ar fi plătit impozitele între anii 2012 și 2014
Se pare că Shakira nu ar fi plătit impozitele între anii 2012 și 2014

Cântăreața Shakira a fost trimisă în judecată de tribunalul spaniol pentru fraudă fiscală. 

Shakira este acuzată că nu a plătit 14,5 milioane de euro, suma reprezentând impozitul pe venit, arată un document al instanței citat de Reuters.

Cântăreața în vârstă de 45 de ani a respins, în luna iulie, un acord de soluționare a cazului. Shakira riscă până la opt ani de închisoare pentru acuzațiile aduse.

Tribunalul Esplugues de Llobregat a confirmat, marți, că procesul continuă în cazul artistei. Procurorul cere o pedeapsă de opt ani de închisoare pentru cântăreață.

Se pare că Shakira nu ar fi plătit impozitele între anii 2012 și 2014.

„Ordinul de trimitere a Shakirei în judecată este doar un alt pas în orice procedură de acest gen. Situația nu s-a schimbat și totul continuă normal. Apărarea juridică a Shakirei își va face treaba prezentând argumentele scrise la momentul potrivit”, au transmis avocații artistei printr-un comunicat.

Shakira susține că acuzațiile autorităților spaniole sunt „false” și a adăugat că acesta și-a plătit datoriile.c

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version