Acasă Magazin Johnny Deep se iubește cu avocata sa, Joelle Rich

Johnny Deep se iubește cu avocata sa, Joelle Rich

Johnny Depp are o nouă iubită. Este una dintre avocatele sale
Johnny Depp are o nouă iubită. Este una dintre avocatele sale

Johnny Depp se întâlnește cu avocata Joelle Rich, care l-a reprezentat în procesul de calomnie din Marea Britanie împotriva The Sun, potrivit usmagazine.com.

Actorul a dat în judecată publicația pentru calomnie în 2018. Avocata l-a reprezentat în acest proces, dar nu a făcut parte din echipa juridică care l-a reprezentat în procesul său pentru defăimare împotriva fostei soții Amber Heard de la începutul acestui an. Ea a fost, totuși, prezentă în sala de judecată din Virginia pentru a-și arăta „sprijinul” pentru nominalizatul la Oscar.

„Nu exista nicio obligație profesională ca ea să fie acolo. A fost personal”, a spus o sursă apropiată pentru Us Weekly, adăugând că relația celor doi se derulează într-un mod discret.

Potrivit aceleași surse, Rich era căsătorită atunci când l-a întâlnit pe Johnny Depp, dar acum divorțează de soțul ei. Cei doi au împreună doi copii.

În perioada în care s-a desfășurat procesul de defăimare împotriva lui Amber Heard, de 36 de ani, au apărut zvonuri potrivit cărora Depp ar fi fost împreună cu o altă avocată, Camille Vasquez.

Exit mobile version