Acasă Magazin O femeie care nu şi-a mai tăiat unghiile de 25 de ani...

O femeie care nu şi-a mai tăiat unghiile de 25 de ani a intrat în Cartea Recordurilor

O femeie care nu şi-a mai tăiat unghiile de 25 de ani a intrat în Cartea Recordurilor
O femeie care nu şi-a mai tăiat unghiile de 25 de ani a intrat în Cartea Recordurilor

O femeie din Statele Unite care nu şi-a mai tăiat unghiile de 25 de ani a intrat în Cartea Recordurilor pentru cele mai lungi unghii de la mâini măsurate vreodată, informează Hotnews.

Diana Armstrog din Minnesota nu și-a mai tăiat unghiile de 25 de ani, iar acestea au împreună o lungime de peste 13 metri, mai mult decât un autobuz școlar standard, notează Guinness World Records.

Cea mai lungă unghie are 1,3 metri, iar cea mai scurtă 1 metru.

Diana și-a tăiat unghiile ultima oară în 1997, iar la scurt timp un eveniment tragic i-a lovit familia și a promis atunci că nu și le va mai tăia niciodată.

În timp ce era la magazin pentru a face cumpărături a fost sunată de fiica ei cea mică panicată, care i-a spus „Mamă, Trisha nu se trezește”. La doar 16 ani, fiica Dianei, Latisha, murise în somn din cauza unei crize de astm.

Latisha era cea care o ajuta pe Diana să-și îngrijească unghiile până atunci. Ea le tăia și le vopsea cu ojă.

Unghiile netăiate, un omagiu adus fiicei decedate

Femeia s-a luptat cu depresia peste un deceniu, iar grija pentru creșterea unghiilor a fost modul în care și-a păstrat în gând fiica mai mare.

Diana nu a mai mers la manichiură de 22 de ani, iar pictarea fiecărei unghii durează între patru și cinci ore, iar în total are nevoie de până la 20 de sticle de ojă.

Diana spune că este limitată în ceea ce poate face cu mâinile și adesea își folosește picioarele pentru a ridica hainele de pe podea sau pentru a deschide frigiderul.

Editorul-șef al Guinness World Records, Craig Glenday, a fost prezent la înmânarea certificatului pentru recordul Dianei și a spus că este un „privilegiu absolut” să poată petrece o zi cu ea și familia ei.

„Povestea din spatele recordului ei este pe cât de fascinantă, pe atât de sfâșietoare, iar determinarea Dianei în a onora amintirea fiicei sale în felul ei unic este inspirată”, a spus el.

Exit mobile version