Acasă Magazin Primul mesaj transmis de Jada Pinkett Smith după ce soțul ei l-a...

Primul mesaj transmis de Jada Pinkett Smith după ce soțul ei l-a lovit pe Chris Rock, la Gala Oscar

Actrița a publicat un mesaj pe Instagram în care spune: „Este o perioadă a vindecării. Iar eu sunt aici pentru asta!”.
Actrița a publicat un mesaj pe Instagram în care spune: „Este o perioadă a vindecării. Iar eu sunt aici pentru asta!”

Jada Pinkett Smith a transmis primul mesaj la două zile după ce soțul ei, Will Smith, l-a pălmuit pe Chris Rock pe scena de la Oscaruri, duminică.

Actrița a publicat un mesaj pe Instagram în care spune: „Este o perioadă a vindecării. Iar eu sunt aici pentru asta!”.

Mesajul ei vine la câteva ore după ce Will a publicat un mesaj în scris, tot pe Instagram, în care îi cere scuze lui Chris Rock și spune că „violența în toate formele ei este distructivă”.

https://twitter.com/CBSNews/status/1508772206444265472?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1508772206444265472%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fstirileprotv.ro%2Fshow-buzz%2Fentertainment%2Fprimul-mesaj-transmis-de-jada-pinkett-smith-dupa-ce-sotul-ei-l-a-lovit-pe-chris-rock-la-gala-oscar.html

„Violenţa în toate formele ei este otrăvitoare şi distructivă. Comportamentul meu din seara Premiilor Academiei a fost inacceptabil şi impardonabil. Glumele pe seama mea fac parte din slujbă, dar o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine şi am reacţionat emoţional”, a scris Smith. „Aş dori să-ţi cer scuze în mod public, Chris. Am fost deplasat şi am greșit. Sunt jenat şi acţiunile mele nu arată omul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violenţă într-o lume a iubirii şi bunătăţii”, a transmis Will Smith.

„Aş dori, de asemenea, să-mi cer scuze Academiei, producătorilor emisiunii, tuturor participanţilor şi tuturor celor care urmăresc, din întreaga lume. Aş dori să-mi cer scuze familiei Williams şi familiei mele, fanilor ‘King Richard’. Regret profund că acest comportament al meu a pătat ceea ce a fost o incursiune extraordinară pentru noi toţi. Încerc să-mi revin”, a continuat actorul.

Exit mobile version