Acasă Magazin (VIDEO) Matrix, partea a IV-a, va fi lansat vineri în România

(VIDEO) Matrix, partea a IV-a, va fi lansat vineri în România

Matrix, partea a IV-a, a avut premiera pe marile ecrane, iar în România, filmul va fi lansat vineri. Norocoşii au fost americanii din San Francisco.

În rolurile principale îi vom revedea tot pe Keanu Reeves şi Carrie-Anne Moss. Cei doi își reiau rolurile care i-au consacrat acum mai bine de două decenii. „Neo” și „Trinity” sunt din nou prinși în realitatea simulată, controlată de maşini, dar Neo nu-și amintește trecutul şi nu ştie cine este.

„Acest film cred că ne-a ajutat să cumunicăm mai bine şi să dezbatem modul în care s-a format lumea şi, implicit, cine suntem noi, ca oameni. Doar când spui cuvântul „Matrix” ai imediat un subiect comun de discuţie. E un lucru minunat”. a spus Keanu Reeves.

Din distribuţie mai fac parte actorii Neil Patrick Harris, Christina Ricci şi Jada Pinkett Smith. Lana Wachowski este cea care a regizat producția, deşi a exclus această idee mult timp.

„Nu am vrut să mai fac vreodată un alt film „Matrix”. Timp de 18 ani le-am spus tuturor că nu mai vreau să fac un alt film „Matrix”. Şi Lily le-a spus tuturor că nu vrea să facă un alt film „Matrix”, apoi în viaţa mea s-a întâmplat o tragedie: părinţii mei au murit și aveam nevoie de ceva care să mă ajute să trec peste această suferinţă, aşa că am inventat o poveste în care doi oameni învie”, a spus Lana Wachowski, regizoarea filmului „Matrix”.

Primul film al francizei a avut premiera acum 22 de ani, iar întreaga serie a adunat până acum încasări de 1,6 miliarde de dolari.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version