Acasă Magazin Jay Jay Phillips a murit la 30 de ani de COVID-19. Era...

Jay Jay Phillips a murit la 30 de ani de COVID-19. Era nevaccinat

Jay Jay Phillips la concursul America's Got Talent (Photo by: Trae Patton/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images)

Jay Jay Phillips, un muzician de heavy metal care a apărut în competiția „America’s Got Talent”, a murit, a anunțat trupa sa. Avea 30 de ani, potrivit variety.com.

Trupa lui Phillips, Mettal Maffia, a făcut anunțul că acesta a murit. TMZ a raportat vineri că Phillips a murit după o luptă cu COVID-19 de Ziua Recunoștinței și că nu eravaccinat. „Cu mare tristețe vă informăm despre pierderea colegului/fratelui/prietenului nostru @jayjayrocks. Încă nu pare real și am da orice pentru a o schimba. Vă rugăm să respectați familia, precum și dorințele noastre, deoarece ne facem timp pentru a ne întrista și a procesa această pierdere dăunătoare”, a scris trupa. „Ne este dor de tine, frate, de fiecare secundă din fiecare minut, din fiecare zi. Vă mulțumim că ne-ați învățat pe toți să mai râdem puțin. Rock în Paradise.”

Familia i-a spus să meargă la spital, dar acesta a refuzat. Prietena și mama lui Phillips l-au găsit mai târziu mort în locuința sa. Tatăl său, care locuia cu artistul, se află în prezent în spital, conectat la Terapie Intensivă, potrivit publicației.

Phillips a participat la sezonul 4 al serialului de concurs de talente de la NBC și a fost eliminat. Ulterior a apărut în sezonul 12, dar a fost eliminat din nou.

Exit mobile version